YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@enea söv bence rahatla. Deşarj olman lazım. Yoksa bir yerde hayırlısıyla patlarsın maalesef.
-
@ferhangiseyler Bence ben dahil ülkede yaşayan birçok kişiyi korku yönetiyor. Sırf istesek de, birlik olabilsek de sesimizi çıkaramıyoruz şu mülakatlar için. Boğazımıza kadar mülakata batmışız. Protesto etmeye kalksan anında yasal işlem v.s. Bu düzen değişecek de ne zaman olur muamma.
-
@ferhangiseyler memlekette yanlisa yanlis dedigin anda hain ilan ediliyosun ne protestosu ne hak araması
-
@qrats kardeş 3 te 3 mü cevap verdiniz sorulara
-
@ferhangiseyler kardeş şuanki psikolojinin aynısı bendede var ..aynı düşüncelere bende sahibim..birileri kendi düzenini kurdu bizimle oynuyorlar.evet bu düzenin adil olmadığını herkes biliyor ama bu düzende işini yürütenler bir kenara çekilip bize gülüyor malesef acı ama gerçek ...mülakat yapıyorsan sınavı niye yaparsın ..sınav yapıyorsan niye mülakat yaparsın. hepimiz bu ülkenin insanı değilmiyiz kavun mu seçiyorlar bunlar...çok merak ediyorum seçtikleri adamları farklı kılan ne..
-
Ben mülakattaki sorulara da şaşırdım kaldım mesleki bilgi sorusu mevzuat sorusu değıldi inkılap tarihi sorusu da inkılap sorusu değildi bir tek genelkültürden sporcu sordular
-
Ben ve bir arkadaşımın sonucu: Başarısız.
-
Bir süreç ne kadar zor ve yıpratıcı olabilirse o kadar zor ve yıpratıcı 2016 dan sonra mezun olanlar için
-
@epikür Hocam bence gülmüyorlar bile. Trajikomik bir şekilde 'evet yaaaahhh epikür, ferhangiseyler ve 800 küsur kişi kazanamamış yazık :/:/ .s.s' diyorlardır.
-
@ferhangiseyler ben şunu söylüyecem eğerki kim referanssız torpilsiz girdiyse, helali hoş olsun...eğerki referansla torpille girdilerse yedikleri lokmalar boğazlarından gelsin...mazlumun ahı çıkar rahat olun.
fetöcü serefsizler nasıl belasını bir şekilde buldularsa kamuya refaransla torpille girenler adam alanlar gün gelir belasını bulurlar...firavuna karşı bir musa çıkar rahat olun... -
@epikür O Musa'nın sen, ben, o olması lazım. Ama hep başkasından bekliyoruz. Gerçek bu işte.
-
Ziraat katılım İstanbulu kazanip burayi tercih edecek olan var mi arkadaşlar
-
@ferhangiseyler kardeşim ben yola çıktım emin olabilirsin inşallah çoğalacaz..2018 benim hayatımda sınavların mülakatların olduğu son yıldı..
-
@epikür Tamam hocam. Bize de anlat. Biz de birlikte hareket edelim.
-
@mehmetkvl evet üç soruyu da cevaplamıştım.
-
Burayi kazanip ayni zamanda istanbul guy mulakat bekleyen varmi? Guy mulakatina girecekmisiniz
-
Saygılarımı sunarım arkadaşlar merhaba,
CİMER'e bilgi edinme başlığıyla bir dilekçe yazdım. Öncelikli gayem sözlü sınav puanımı öğrenmek. Bunu bilmek, pek çok başka şey için çok önemli. Her şeyden önce kendi yeterliliğimi ya da yetersizliğimi bilmem açısından fevkalade ehemmiyette. Aşağıya bir örneğini yazdığım metinle CİMER'e yazdım. Gerek buraya yazdığım bilgi ve istek metninde gerekse de CİMER'e yazdığım metinde sınav sonucumun ''başarılı/başarısız'' olduğu hususunda bir belirtimde bulunmamaya azami özen gösterdim. Çünkü bu durum da gayem için pekala oldukça önemli. Sizden ricam da ''öncelikli gayemi'' paylaşıyorsanız ve bunun için bir şey yapmayı arzu ederseniz, aynı yolu deneyerek başlayabilirsiniz. İsterseniz aşağıdaki metni aynen yahut tanzim ederek isterseniz de şahsınıza münhasır lisanda bir talep yazısıyla başvuru yapabilirsiniz. Teşekkür ederim.-''YSK tarafından yayınlanan, ekteki dosyada da bir örneği bulunan ilan doğrultusunda, 2 Eylül 2018 tarihinde Ankara'da tek oturumda gerçekleştirilen ''2018 Yüksek Seçim Kurulu Açıktan Atama Seçim Müdürü ve Seçim Müdür Yardımcısı Giriş ve Seçim Müdürü ile Şube Müdürü Görevde Yükselme Sınavı'' sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazandım. Sözlü sınava 19/11/2018 tarihinde Ankara'da, YSK'da katıldım. 28/12/2018 tarihinde YSK internet sitesinde ''Yüksek Seçim Kurulu Taşra Teşkilatı Açıktan Atama Seçim Müdürü kadroları için gerçekleştirilen sınav sonuçlanmıştır.'' başlığıyla yayınlanan duyuruyla da sınav sonucumu öğrendim. Ancak açıklanan sınav sonucunda; ilanın 7, 8, 9, 11, 12, 15 numaralı maddelerinde belirtilen ''nihai başarı listesi, nihai başarı listesindeki yedekler, nihai başarı listesini oluşturmakta kullanılacak ve yazılı sınavla birlikte aritmetik ortalaması alınacak sözlü sınav puanı, sözlü sınavda alınan puan'' hususları yer almamaktadır.
İşbu başvuruya gerekçe oluşturan durum sözlü sınav puanının tarafıma açıklanmamasıdır. Tarafımın bu hususta bilgilendirilmesini ve gereğini saygılarımla arz ederim.''-
*Metinde geçen ''ekteki dosya'', sınav ilanından ibarettir. -
Bu yedek olma durumu nasıl arkadaşlar.yedek diye belirtilmiş mi.var mı yedek olan bir kişi
-
Puanım 86,mülakatta 3te3 ve sorularım da zordu.Kazandım,şaşırdım kazanmama
-
Kimseyi boşa umutlandırmak istemiyorum lakin yeniden ders çalışmak çok zoruma gidiyor, yine bi umut yedek liste diyorum. Ptt uzm yrd dün açıklandı, iş müfettişliği ve sgk da var ortak aday kaç kişidir acaba