YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bir de şayet yedekler kurum içinden oluşacaksa bilerek kurum dışı kontenjanı doldurulmamış olabilme ihtimali var mi acaba?
-
@mehmetkvl ataması iptal edilenlerin yerine BAŞARI LİSTESİNdeki sıralamaya göre yedeklerden atama yapılır yazıyor
-
@tufann zaten başarılı listesini, yedekleri hiçbirşeyi bilmediğimiz için öyle karmakarışık bir durum.
-
Kardeşler yazacak çok şey varda,öyle bir zamanda değiliz. Hepimize geçmiş olsun.Yılmadan yolumuza artık!Nasip başka yerde demek ki!Üzücü hakikaten moralinizi de bozun ama yine de önünüze bakın!yedek olayını da beklemeyin zira o yedek biz değiliz.
-
madem haftasonu da çalışıyorlar, yarın birimiz kurumu arayıp soralım bu yedek işi de netleşsin. hoş gene bir şey çıkacagını sanmıyorum ama
-
liste yayınlanmalı ya da sorgulama ekranında bilmem kaçıncı yedek olduğu yazmalı ilan metninde yazan bu arkadaşlar aksi nasıl olabilir ki düşünün
-
ihanetin adı mülakat olmuş bu ülkede...yazıklar olsun bizzat torpillerin alındığı ayan beyan ortada...abuk sabuk sorular sor...kimin ne yaptığı belli değil ...bosuna umut bağladık bu belliydi....hepimize gecmiş olsun..
-
Benim de olmadi değerli ve morali benim gibi bozuk genç ve dinamik dolu asla pes etmeyen bu ülkenin birer nefesi kader dostlarim
-
Allah tan umut kesilmez belki bu bizim için daha hayırlı ve daha iyi yerlere layikiz. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin gençler. Ben de bu sayfalarda fırsat buldukça birşeyler yazardım.ama olmadi .hakkınızı helal edin artık yazmayacagim.
-
@bordo hakkimizda hayirlisi kardesim demek nasip degilmis.hayir gozuken seyde ser, ser gozuken seyde hayir vardir.
-
Kolami cerezimi cekirdegimi aldim maglubiyetimizi kutluyorum cokta takmayin dedigim gibi herseyin hayirlisi.
-
arkadaşlar böyle sonuç açıklama sistemi olmaz puan olarak liste olarak açıklanir..kim kimden korkuyor adil birşey yaptığınıza inanıyorsanız açıklayin listeyi...eğer torpil yapan bir kişiyi tanıyorum o kazandıysa bu işi davaya götüreceğim...
-
@epikür kimi kime şikayet edeceksin hocam?
-
@poseidon tebrik ederim hocam çok haklısınız
-
@poseidon dava açacam en azından hukuksuzluğu adaletsizliği göz önüne çıkaracam...yazık arkadaşlar bu ülkede biz niye yaşıyoruz torpilliler referanslılar bu kurumlara girecekse...Hiçbir sınava girmeyelim...
-
Arkadaslar geçmis olsun. Allah daha iyi mevkilerde gorev almanizi nasip etsin. Ben sınavi kazanmama rağmen mülakata girmedim. Ama benim tanidigin iki kisi Ysk mülakatını kazandi. Bilginiz olsun.
-
@daywalkers hocam puanlari kacti acaba, bir de referansları var mıydi?
-
Benimde olmadı hayırlısı diye diye hayır nerede bilmiyorum artık sürekli elen dur neye göre elendiğimizi de bilmiyoruz üstelik ne diyim
-
@872 Dostum puanlari 85-90 arasiydi. Ama referans muhabetlerine ben pek girmem kardeşim.
Hersey referansla olmuyor bunu bilin. Benim tanidigim referansiz kurumlara yerlesen bir cok tanidigim var. Umudunzu kaybetmeyin.
Ama şu da bir gercek referansiniz olmadan, bir kafede Garson dahi olamayabilirsiniz. Eh olursunuz ama 5.kafeye girdiginizde. Ama referansin varsa girdigin ilk kafede de işe baslayabilirsin.
Hayirli Geceler Herkese -
@daywalkers tesekkürler hocam. Hayırlı geceler.