TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

YSK seçim müdürü alımı 2018

KPSS B
    ysk seçim müdürü alımı
    379
    5367
    2070065
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • 1
      1umut @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers direk kanun olarak degiliz ama idarenin icinde soru gelebilir hocam

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • North remembers
        North remembers @1umut Son düzenleyen:

@1umut Geçmiş yıllara ait bir sınavında dmk dan 5 soru gelmiş neredeyse ondan merak ettim belki o zman farklıydı konu dağılımı yine de idareye iyi çalışmak lazım tabi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • T
          tysbyno hi Yasaklı Son düzenleyen:

İyuk çıkacak. Mı ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sismondi Son düzenleyen:

Arkadaşlar sizce kitaptan mı yoksa elimde ki notlardan mı çalişiyim data kaynak çıkarmış sanırım güzel mi acaba bilginiz var mı

• H
              hoffafd Son düzenleyen:

arkadaşlar bugun kutluay kararlının ysk kıtabını inceledim kitapçıda, idare hukuku eksik cumhurbaşkanlığı kararnameleri yok haliyle merkez teşkilatı da yok, alacak olanlar buna dikkat etsin.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • L
                lucasinemmisi Yasaklı Son düzenleyen:

Anayasamizin 999. maddesi geregince "rehavetle" ilişiği bulunan personeller, KPSS sonrasi acilan kurum sinavlarina; sicaklar, yorgunluk/bikkinlik vb. gerekcelerle calismamalari halinde, yine ayni maddenin ilgili bendinde yer alan kural geregi ertesi yil kpssye girmeye mahkum edileceklerdir.
                Valla helal olsun size, sicakti, kpss sonrasiydi, yorgunluktu demeden yardiriyorsunuz ELLAĞAM 🙂 bizde vites 4ten 1e cekti. Ozet cikarmaktan felegimiz sasti...
                burada yaratilan izlenim: "gunde 8 saat 😕 ysk calisiyorum." Vallahi zoruma gittiginden degil de motivasyon kaynaginizdan 1 bardak alirim.

• aliveli
                  aliveli Yasaklı @hoffafd Son düzenleyen:

@hoffafd bu dönem de kamu hukuku çalışırken kaynak fark etmeksizin mevzuatla kontrol ederek çalışın. UYAP mevzuat uygulaması olur başka bir kaynak olur dikkat etmekte fayda var.

• A
                    Aslan Reyiz Son düzenleyen:

2006 seçim müdürlüğü sınav soruları :))

En son 12 yıl önce yapıldığı için başka yok :))

https://yadi.sk/i/6yR-_93L3a2wfE

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 13
                    • M
                      mminervaa @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz Dostum allah gönlündekini versin sana ne diyeyim 😇

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • A
                        Aslan Reyiz @mminervaa Son düzenleyen:

@mminervaa, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018

Gönlümdeki evleniyor da, o iş yaş :)) inş idealimizi nasip eder 🙂

M E 1 North remembers 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                        • M
                          mminervaa @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz üzdün 😞 gönülden kastım her ne dileğin varsa, inşallah diyelim 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • E
                            economist.04692 @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz gönlüne yeni güzellikler doğar be üstat inşallah.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • T
                              tobıntax Son düzenleyen:

Arkadaşlar konu dağılımın da Atatürk ilke ve inkilap tarihi ile Türk kültür medeniyetleri yazıyor yani Osmanlı dönemi yok mu nasıl çalışıyorsunuz ?

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • North remembers
                                North remembers @tobıntax Son düzenleyen:

@tobıntax osmanlı kültür medeniyeti var inkılap tarihi ise 1. dünya savaşından başlıyor

North remembers M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • North remembers
                                  North remembers @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018

@tobıntax osmanlı kültür medeniyeti var inkılap tarihi ise 1. dünya savaşından başlıyor

Düzeltirim yanlış oldu trablusgarp savaşı ile başlıyor

• M
                                    mminervaa @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers bu karışıklığı nedense ben de yaşadım, İnkılap Tarihinde sıkıntı yok da Türk Kültür ve Medeniyetinde tam olarak neye çalışacağız, yani sadece kültür medeniyet kısmına mi?

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • 1
                                      1umut @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018

Aaaaa😞 gece gece gozlerimi doldurdun hocam😞 Allah sabir versin ve tez zamanda gonlunu “gonlunun guzelligini hakedenle” doldursun insallah..

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

• North remembers
                                        North remembers @mminervaa Son düzenleyen:

@mminervaa islamiyet öncesi türk kültür medeniyet islamiyet dönemi ve osmanlı diye ele almak lazım bence

• North remembers
                                          North remembers @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018

Çok üzüldüm hocam inşallah sizin sevginize layık birisi yüreğinize dokunur. Nasipten öteye yol yok demişler 🙂

• M
                                            mminervaa Son düzenleyen:

2820 sayılı kanunda siyasi partinin kapatılması için istem yapabileceklerin arasında "Bakanlar Kurulunun kararıyla Adalet Bakanı" yazıyor hala, bu konuda bir düzenleme yapıldı mı? Ben mi kaçırdım?

• 1
                                            • 2
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 268
                                            • 269
                                            • 24 / 269
                                            • İlk ileti