Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
-
@1umut yasadigim yere verirlerse esimin yanina kacacagim bu kezdekoop. Gorevlisi aliminda ikamet sarti vardi hocam hatirliyorum bende,tesekkur ederim bilgileriniz icin aslinda su 5 yil sarti olmasa bircok meslekten daha iyi,ben Ogrenci iken tarim kredi bursunu aldim birde babam ortak konumunda nedense kuruma karsi hep bi ilgim oldu simdiye kadar da hic aksi calisani ile karsilasmadim maaslari da iyiydi ama 5 yil dusunduruo
-
Maaşı süper falan değil ne yazık ki dostlar; yeni başlayan bir kontrolör yardımcısı ~4000 lira alıyor, net. Belki yukarıda bahsedilen meblağ harcırah dahil tutardır ama realist olalım ki harcırah cebinizde kalmaz. Dün bölge birliği müdürüyle görüştüm epey bi süre, laf arasında gelir uzman yardımcısı olduğumu söyleyince başvurmayın dedi bi an heyecanla. Kurumun rahatlık ve kendi içindeki -kesinlikle sadece kendi içindeki- saygınlığı dışında bir artısı yok. İlk 2.5 yıl yeterlilik süresi; bu süre boyuncu müfettişler nezdinde tüm Türkiye'de turnelere çıkıyorsunuz, bölge içerisinde değil tüm Türkiye’de. Aile birliği ve dirliği için olumsuz. Beni düşündüren de asıl bu oldu. Sonrası amiyane tabirle maddi ve manevi açıdan rahat bir meslek. Yılın %70’e yakını bulunduğunuz ilde geçiyor. Velhasıl; bu gönderi şevkinizi kırmasın lütfen ben oraya kadar gitmişken başvurdum ve iş yerimde huzursuz olduğum için gireceğim, siz de girin. Allah çalışmanın karşılığını hakkıyla verendir.
-
@alicenapsayha hocam tesekkur ederim,2.5 yil sonra mi ilimizde sabit olabilecegiz dogru mu anlamsiim,peki siz guy mu yoksa bunu mu tavsiye edersiniz
-
@alicenapsayha maaslar 4-4-5 filandir ama gelir kesinlikle 7-7.5 olur. Mufettislerin yanina evet egitime veriliyor ama bu yanina verildgniz mufettisin gezdigi yerlerle alakali biraz da. Sayginlik meselesine gelince, Valla kurum icinde gordukleri saygi yeter hocam:) bi bolge mudrunun makam arabasindan tutun soforune her seyi vardir. Kurum genel mudurunun a8 var. hangi kamu kurumunun genel mudurunun a8i olmus:) tarim kredi yukselebilenler icin gayet iyi imkanlara sahiptir. Ama kurumda bugun yukselmissin, yarin baska bi ruzgar esmis gorevden alinmissin:) her sey pamuk ipligi.
-
@1umut neden pamuk ipligi hocam isini dogru yapanlar icin sorun ne ola ki,birde siz tarim kredi calisani misiniz
-
@duyguuu37 hocam dedigim sey ust gorevler icin, bolge mudurleri daire baskanlari genel mudur yardimcilari gibi.
O gorevler icin baska guc dengeleri var. yani gorevini iyi yapan birisi gorevden alinabilir. Ama normal calisanlar icin degil tabiki bu durum:) -
@duyguuu37 yok hocam degilim:)
-
@1umut anladim hocambu kadar bilgili olunca kurum hakkinda oyle sandim
-
@duyguuu37 ailemde calisanlar vardi ordan bliyorum hocam ben de
-
ankara dan basvuru yapanlar ordan basvuran kac kisi oldugunu soylerserse belli olur ne olacagı
-
@rorschach159 Guy ile aynı güne sınav koyduklarından haberleri yok galiba Şahsen ankara'da ikamet etmeme rağmen başvurmadım.
-
Ben 24 ünde başvuru yaptım izmirden ilk başvuran bendim. Onlarda çok şaşırmıştı. Ben başvuru olmayacak falan sandım dediler.
-
@öğrenci yok hocam bana sordular niye böyle diye. Genel olarak başvuru baya az 160 kişi doldurur mu şüpheli
-
bu hafta pazartesi günü içi antalya'da ilk başvuru yapan benmişim pazartesiden itibaren başvuru yapan oldu mu bilm
-
Facebookda Ankara için okudum orda da niye başvurmuyorlar insanlar diye şaşırmışlar. Sanırım 160 dolmayacak guydan elenen bizler için bence büyük şans şunun sınavı için bi pdf hazırlayalım
-
@rorschach159 5 milyonluk Antalya'dan salı günü benimle birlikte başvuru sayısı 2 kişiydi. Diğer illerde de başvuru sayısı az gibi görünüyor. Düşük kapatma ihtimali yüksek sanki.
-
guy ile aynı tarih de olması ve başvuruların sadece bölge birliklerinden yapılması sayıyı oldukça düşürecek gibi görünüyor
-
Arkadaşlar yukarida bir kontrolör birde müfettişle görüsmemi yazdim öyle aaa maş cok iyi diye yapilacak kadar kolay bi iş değil profilime girip okuyun ayrica evet bölge de geziyorsun ama sürekli geziyorsun oyle 3 4 saat git gel değil gidince kaliyormuşsun em az 10 15 gün aile hayati iptal. Eş durumu yok ayrıca yukselmekte kolay değil müdür falan olan ististaymis oda geri çağırma durumları da varmış. Herkes bi maas cok iyi diye tutturmuş gidiyo
-
@alicenapsayha bende görüştüm tam olarak bunları söylediler hocam en kötü uzmanlik bile bizim işten iyi dediler. Herkes maaş iyi diyor ama aldığımız para guy maaşı artı yol vs dediler oda zaten yemek içmek yola gidiyormuş ekstra alınan para.
-
Friksiyonel işssizlikten iyidir bence :))