Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
-
@rorschach159, içinde söyledi: Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
Yaklaşık 1.5 milyon nüfuslu Samsundan başvuran 3.kişi bendim. Bu sınav 70'lerde kapatabilir kimse şaşırmasın.
Kesinlikle epey düşük kapatacak.
-
@öğrenci Kadın şaşırmış dedi ki niye girmiyorlar bu sınava meslek harika maaşı harika kariyer imkanları üst düzey dedi. Dedim aynı gün GUY sınavı var o yüzden böyledir. Diğer bölgeler nasıldır dedim Samsun böyleyse öbürleri de böyledir dedi
-
@rorschach159 ve bugun son gundu hocam,peki meslek icin bilgi aldiniz mi
-
@duyguuu37 es durumundan tayin yok hocam
-
@1umut unutmayip sordugunuz icin cok tesekkur ederim
-
@rorschach159 hocam kariyer imkanlari ust duzey degil:) yani kurumda yukselebilirseniz imkanlar tabiki guzel ama onemli olan yukselmek:) O da biraz sknti
-
@duyguuu37 hocam sormadim da kurumu cok yakindan biliyorum:) merak ettiginiz varsa sorabilirsiniz baska
-
@duyguuu37 hocam bulundugu bolgenin teftisi yapar kontolorler. Yani mesela samsun bolge ise samsun ordu vs gider. Mufettisler gibi her ile gitme durumlari yok. Sadece bolge icerisinde geziliyor, en uzak gideceginiz il 3-4 saat uzaklikta olur
-
@1umut bu durum yilin her zamani boyle mi hocam,birde ben il il ilana cikilinca il ve ilceleri ile sınırlı gibi dusundum
-
@duyguuu37 İş yoktu oturduk çay içtik konuştuk yükselmesi kolay dedi bildiğim kadarıyla 5300'den fazla maaşla başlarlar dedi bölge arası geçiş olur dedi herkes yapıyor ayarlanır dedi baş kontrolör olunca prim falan oluyormuş 10-15 arası alan oluyor dedi burası maaş açısından çok iyi dedi kısacası ertesini düşünmeden sınavına hazırlan dedi
-
@duyguuu37 hayir hocam, ornegin samsun bolgede samsun ordu corum vs var. urfa bolge yeni acildi tam hangi iller icerisinde bilmiyorum ama eskiden urfa antepe bagliydi. Tabiki bolgede kaldiginiz zamanlar da olcaktir bolgenin ilce kooperatiflerini aktif gezersiniz. Ornegin samsun bolgede olan birisi unyeye gider. Tekirdag bolgde olan biri istanbulun ilcelerine gider gibi. Sehir gibi dusunmeyin, 4-5 sehirlik bolgenin kontroloru olcaksiniz
-
@rorschach159 bolge arasi gecis olur mu dedi,yani 5 yildan once mumkun mudur aceba
-
@1umut anladim hocam bunlar da degilde benim icin aslinda 5 yil sartinin biraz esnek olup olmama durumu,cunku evlenecegim kisi sozlesmeli ogretmen ve 6 sene cakili gorev imkansiz tayin olmuyor
-
@duyguuu37 5 yıl kalırsın dedi girişte sözleşme imzalanıyor dedi ona uyarsın sonrası kolay dedi
-
@rorschach159 haaa anladim hocam 5 yil her sekilde mecburi galiba bende bir an umut etmistim tesekkur ederim
-
@duyguuu37 Sınava gitmeden onu gidip sorarsınız bölgeye durumuzu açıklarsınız belki ekstrem bi durum diye yardım ederler
-
@duyguuu37 hocam uzulerek diyorum ki eger siyasi bi gucunuz yoksa bolgeler arasi gecis zor, hatta bazen siyasi guc bile yeterli olmuyor. Ama tabi tarim kredi degisik bi kurum, ust yetkililerden birisini tanirsiniz bazen siyasi guce gerek kalmadan atamaniz yapilir bolgeler arasi. Ama genel olrak kurum bu konuda kati. Zaten baska bi bolgenin kontrolor ihtiyaci olsa oralara da alinirdi, o yuzden ihtiyaci olan yere alim yapip gecisi kisa vadede ve “gucunuz” yoksa yapmazlar. Zamaninda bi bolge avukati ne siyasi gucler getirdi ama ankaraya atamasi yapilmadi. Sonra kendisi istifa etti. Tazminata gelince, ya alinmadigi donemler olmus ama bu tamamen kurumun inisiyatfinde. Suan gordugum sanki alinir gibi, ama alinmazsa da sasirmam. O konuda tam bilemiyorum
-
@1umut tazminati bende sormustum hocam pek odettirdigimiz olmadi demislerdi,zaten 5 maas tazminat odemek her yigidin de harci degilpeki misal kazansak verecekleri bolgeyi tercih etme hakkimiz var mi yoksa atama usulh mu olur
-
@rorschach159 yalniz sinava kimse basvurmadi galiba baslik cok sessiz
-
@duyguuu37 hocam eski kont. alimlarinda o bolgede ikametetme sarti vardi gibi hatirliyorum yanilmiyorsam. Hatta ben bu basvuruda da olur sandim ama yoktu. Yani ili secme durumu nasi olcak suan bilmiyorum. Ogrenirsem yazarim ama yasadiginiz bolgeye en yakini verilir gibi geliyor. Uzak verip de bolgelerden kacirmak istemezler sanki