2018 KPSS GK - GY SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİZ
-
@rootofallevil aynı şekilde YKS'nin TYT aşaması sorularına göz atarsanız, KPSS matematik için farkın bariz olduğunu görebilirsiniz. Bu senenin belki en zor sınavı TYT idi. Neyse bakalım nasıl bir tablo ile karşılaşacağız. Ben sadece GK-GY sınavına odaklanarak çalışanların yüksek netler yaptığını düşünüyorum.
-
Çok şükürki bu sefer bende kendimi deneme amaçlı girdim. Memur olup da sınava girmenin keyfi bir başkaymış Sorulara gelince zor olduğunu düşünmüyorum özellikle güncel ve anayasa kısmı için türkçe de yine zor değildi. İnşaAllah hepinizin atanacağı bir dönem olur arkadaşlar.
-
@antimülakat
KPSS 2010 P3 netlerime göre:GY: 50-9
GK: 52-8P3 PUANI = 84,878
yaşımız ortaya çıktı artık :))
bu ileti daha sonra silinsin lütfen :))
-
@otuzyılsavaşı 2010 kpss sınavı çok vicdansızmış bence o çıktı ortaya. Bu netlere bu puanda baya düşük gelmiş.
-
@antimülakat 2010-2012 fetonun yogun kopya cektigi yillar yüzlerce fulleyen oluyodu o sinavlari arkadasa ondan 84 gelmistir
-
@y-oguz90
Özellikle 2010 ki bu yılın eğitim bilimleri sınavı aynı yıl , gk-gy kısmı ise Ağustos 2016'da iptal edilmişti!.. -
Sinav kolay gibiydi ama coğrafya aşırı zordu ezber bilgiler istediler sorular açıklansada görsek bi naptık napmadık
-
@guycukız
katılıyorum hocam.coğrafya sorularını çözerken celal şengör gelmişti aklıma -
90 net nedir ya Allah Aşkına! Kime sorsam 90 netten bahsediyor, sanırım bu sene ki baraj 90 net üzerine kurulacak. Bu nedir ya, geçen sene 90 alırım diyen 90 net yapmıştı oysa!
-
@antimülakat düşer onlar daha. dün 100 netler havada uçuşuyordu bugün 90 lara düşmüş. açıklanana kadar 85 leri görür ortalama