2018 KPSS GK - GY SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİZ
-
22 Temmuz 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın ilk oturumu olan Genel Kültür ve Genel Yetenek Sınavına sayılı saatler kaldı. Heyecanınızı kontrol ettiğiniz, süreyi iyi ayarladığınız, sınav bitişi tüh be demediğiniz bir sınav olması temennisiyle tüm TY forumdaşlarına başarılar dileriz. TY adminleri olarakta sınava katılımımız yüksek olacak. Bulabildiğimiz bütün soru ve cevapları yarın paylaşacağız. Zinde bir uykuyla sakin bir sınavı geride bırakmanızı temenni ediyoruz. Allah Yardımcınız Olsun. @paretowilfredo @Agor @genclerbirlikli @Phoenix @aliveli @maverick
-
@antimülakat kimsenin sınavı iyi geçmesin hepsi rakip sonuçta diyen bir ekip olsak ya
Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar, inşallah hak ettiğiniz gibi olur. -
@agor ananevi bir kültürden beslenen ekip olduğumuz için annemin üniversite sınavı öncesi ettiği dua aklıma geldi. İnşallah herkesin çocuğu başarılı olur demişti. Sonra dedim ki gerçekten böyle olsa kim ne okumak ve ne olmak isterdi acaba? Sanırım bu sorunun cevabını hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Bu nedenle şimdilik ty forumdaşlarına başarılar dileyerek konuyu bağlıyorum.
-
@antimülakat hocam pareto nun nicki sen de yanlış yazıyorsan arkadaşlar napsın
-
@genclerbirlikli sadece o değilde sıkıntı neyse ki çözdük hemen. Her seferinde bakmama rağmen bir saçmalık muhakkak oluyor.
-
Aynen alıntılıyorum başlıktaki yazımı dostlar.
Merhaba dostlar hepinize. Koskoca bir yıllık emek, uykusuz geceler, zorla kalkılan sabahlar, yorgun akşamlardan sonra bir KPSS'nin daha eşiğine geldik. Bu başlığı açalı tam 8 ay olmuş, o süreçte çok dostumuz bize katıldı. Bazı dostlarımız kazanarak aramızdan ayrıldılar ve netice olarak kaç kişi kalmışsak da bu sınava eriştik hep birlikte.
Biliyorum ki kaygınız büyük. Kiminizin geçim telaşı var, kiminiz hayata geç kaldım derdindesiniz, kiminiz ailesine mahcup, kimisi de belki kendi ayakları üzerinde durmak mücadelesi veriyor. Herkes bir şekilde bunun son şansı olduğun düşünüyor olabilir hatta.
Bakın, hepiniz bir şekilde mücadele verdiniz dostlar. Emeğinizi, umudunuzu, hayallerinizi koydunuz önünüze kitaplarınızın hemen yanına. Gözyaşı ile ıslanan çok sayfalar saklar o kitaplar. Sıcak havalarda alnınızın damla damla teri çok notunuzu ıslatmıştır belki. Bu emeği, eksik ya da fazla, doğru ya da yanlış vermiş olan her biriniz bunun karşılığını hakettiniz. Bu hakkı almanızın yolu da yarın ki sınavda ve sonraki haftada sakinliğinizi korumak, sınava odaklanmaktan geçiyor.
Sizler güzel gönüllü insanlarsınız. Güzeli hakeden dostlarsınız. Çalışmalarınızın karşılığını noksansız şekilde almanız en büyük temennimdir. Sınavdan sonra olacakları, sonra düşünürsünüz. Şimdi sınavınıza odaklanın. Bu hayatın ne başlangıcı ne de sonu. Ne bir şeye geç kaldık ne de erken. Belki tam vakti ve bu vakte erişeceksiniz ya da vaktiniz henüz gelmedi biraz daha bekleyeceksiniz. Hayat; böyle bir akış dostlar. Zamanla ve kaderinizle kavga etmeyin. Kaderinizi emeğinizle avcunuzda tutun. Ta ki o size yüzünü dönüp gülümseyene kadar pes etmeyin.
Dularım sizlerle. Allah yâr ve yardımcınız olsun güzel insanlar.
-
@genclerbirlikli sizin gibi genç değilim artık kusura bakmayın. 30'dan sonra tekleme başlıyor kabul etsende etmesende
-
@antimülakat o çakma arkadaşları temizlesek güzel olur neyse konuyu daha fazla saptırmadan arkadaşlara başarılar diliyorum Allah emek verenlerin karşılığını versin
-
Yatma vakti geldi öylesine ben de gireceğim ama cidden girecek arkadaşlara başarılar.
-
3 TL emanet işinden güzel para kazanılıyor. 500 emanet verilse 1.500 TL. Cem Yılmaz bu konuya Fundamentals da değinmişti bilirsiniz.
-
3 TL emanet işinden güzel para kazanılıyor. 500 emanet verilse 1.500 TL. Cem Yılmaz bu konuya Fundamentals da değinmişti bilirsiniz.
-
@antimülakat ona da zam gelmiş artik 5 alıyorlar
-
O değil de ne çok gamsız arkadaş var ben onların yerine panik yaptım adamlar sallanıyor hâlâ
-
Benim ilk izlenimim sınavın kolay olduğu yönündeydi. Türkçe ve tarih gayet kolay matematik uğraştırıcı coğrafya öncekilere nispeten biraz daha zordu.
-
Bir çift yıl sınavı olmasına rağmen kolay sayılacak bir sınavdı. Özellikle Genel Kültür'de aşırı bir sıkma söz konusu değildi. Bakalım Alan Sınavı nasıl olacak.
-
Osym'yi az çok tanıdığımdan boyumu olduğundan 10 santim daha uzun ve kilomu olduğundan 15 kilo daha fazla yazmama rağmen bana bebek sınıfı vermeleri gerçekten takdire şayan.
Madem böyle olacaktı neden bu bilgileri istiyorsunuz? -
@genclerbirlikli hocam sen girdin mi
-
@paretowilfredo @Agor @genclerbirlikli @Phoenix @aliveli @maverick @maverick @Antimülakat @Baumol üstatlar sizler neden girdiniz kpss ye herkes açık açık söylesin
Önce ben söyleyeyim , atanmadan önce kpss ye basvurdum, boşa gitmesin bi de böyle girelim nasi oluyomuş diyerekten ve kalemleri almak niyetiyle gittim .
Kalemlerle çocukları sevindiriyorum -
@shady1 ben girmedim ki
-
@shady1 2011'den beri giriyorum! Benim iki sınavla ilgili tespit yapmam gerekiyor. Sitenin geleceği için bunları yerinde görmeliyim.