2018 KPSS Genel Kültür Soruları
-
@noyanna Namık Kemal jön Osmanlı. O Osmanlıcılığı savunuyor hocam
-
@erkansercan tamam hocam sağol
-
Erginlikle ilgili sorunun cevabı neydi arkadaşlar
-
Gap projesi içerisinde yer almaz sorusuna Deriner diyorlar, ben nedense Atatürk Barajı daha önce yapıldı diye direk onu işaretledim geçti
-
@antimülakat ribat
-
Kumul sorusu sanırım Doğu Karadeniz olacak
Ulaşım maliyeti sorusu Batı Karedeniz ile Akdeniz'den gelen oklar olacak. Gerçi orada Güneydoğu'dan sıradağların olduğu yerden gelen bir okta vardı.
Yaylacılık sorusuna Orta Toroslar dedim -
Arkadaşlar masif sorusu doğu anadolu nun kuzey tarafı olcak. Ege de masif arazi var
-
@noyanna
hat -
@yasemen yaş olması lazım, mümmeyyiz şıkkı çeldirdi beni ama yine de silip yaş yaptım
-
Rum Sındığı Başkomutanlık Meydan Savaşı imiş.
-
Bi 10 dakika daha olacaktı
-
@nizâmülmülk Hocam zeytin sorusundan emin misiniz ? Sürekli zeytin agaci dikiliyor memlekete. Sulama olabilir mi cevap zeytinde pek sulama yapılmıyor
-
@ilanmılano bende sulama yaptım, tarım alanları zeytin konusunda artış gösterdi özellikle Akdeniz'de Mersin ilinde
-
@antimülakat Hocam o soruda 4ü sebep birisi sonuçtu, ben alanların genişlemesini işaretledim
-
Sülüs, nesih gibi türleri olan sanat Hat sanatıdır.
-
- Dünya Savaşı ve Düzenli orduya geçiş cevapları vardı sanki.
-
@antimülakat Ben de sulama yaptım. Zeytinligimiz var hic sulamadik bugune kadar sulayan da gormedim bizim oralarda. Bu aralar sürekli yeni fidan dikiliyor duyuyorum hep. Umarım gizli gizli zeytin sulayan yoktur
-
@antimülakat Aynen kardeşim
-
- Selim sorusuna Din ve Yönetim arasında kalınmış. Ben din dedim ama hiç emin olmadan.
-
60 darbesi sonrası kurulan parti.