2018 KPSS Genel Kültür Soruları
-
3.Selim DİN konusunda ıslahat yapmamış
-
İstiklal Mah sadece Milli Mücade dönemi ile sınırlı değilmiş
-
Ramazan Yetgin , Emrah Özkaraca ve Engin Eraydın instagram hesaplarında paylaştılar . Ordan bakabilirsiniz
-
@haticeaydinn tamam teşekkürler .
-
@er-tuğrul Hocam celali isyanlarla başlayan bir soruydu ama bende tam hatırlayamadım
-
@david20 celali isyabkarinin cikmasi osmanli parasinin degerini dusurmez ki
-
@er-tuğrul Hocam onun ben tımarlı sipahi sayısının artması dedim ama emin değilim. Tarih zordu hocam zaten
-
Vatandaşlıktaki belediye sorusunun cevabı neydi köy hariç diğer iki öncül mü
-
Arkadaşlar çok kötü durumdayım ; Matematik 23 doğru 3 yanlış Türkçe 23 doğru 3 yanlış yani kısaca ; 44.5 Net ; GK GY DE Ya 35 net Ya 34 NET . kısacası 83 Puan gelecek ve ben çok üzgünüm oturdum yüzümden terler akıyor
-
@david20 Büyük ihtimal o hocam köylerin boşalmasyla celiskiliydi çünkü birde o dönemde dev. oldu diye biliyorum
-
@sinavparambitti Hedef kaçtı ki sizin
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
@haticeaydinn Rusyanın etkinliğinin kırılması 1.öncüldü
Tam bağımsızlığı kuvvetlendirmek 2.öncüldü
Türkiyenin önemini arttırmak 3.öncüldü .
Buna göre cevap 1-3 müTürkiye'nin önemini arttırmak 2.öncül değil miydi öyleydi bence
-
@sinavparambitti Hocam A grubuna hazırlanıyorsanız bence puanınız gayet iyi.B grubu için nasıldır bilemiyorum ama.
-
@m-akif 1-2-3 yaptım ben
-
@sinavparambitti 85 i rahat geçer hiç uzme kendini
-
@sinavparambitti hocam üzgün olduğunuza göre hedeflerinizin yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Üzülmeyin kpss uzun ve meşakatli bir süreç. Matematik ve türkçe netleriniz gerçekten berbat ama ilerleyen yıllarda hatalarınızdan ders çıkarak çok daha iyisini yapabileceğinize inanıyorum.
-
@paretowilfredo hattat.
-
@sinavparambitti hocam soruları nereden buldunuz.
-
@bebekdinazor hocam genel yetenekten 44.5 net yapmış, emin misiniz berbat olduğuna.
-
Arkadaşlar soruları bulan var mı.