2018 KPSS Genel Kültür Soruları
-
@sinavparambitti soruları nasıl buldunuz acaba
-
@tolga80 bende onu merak ettim.
-
@fc-real-gdp hocam benlik bir durum yok. Arkadaş yaptıkları dolayısıyla ter dökücek duruma gelmiş. Demekki oldukça yüksek hedefleri varmış. İşin gerçeği de 50 altı yapmak yakışmazdı bu sınavda düzgün bir lise eğitimi alan insana. Tek hedefiniz p3-1 ise iyi bir puan değil; lakin a grubundan temeliniz varsa güzel bir skor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Herkese selam, toplam 79.5 net yaptığım için üzgün olan arkadaş ben.Soyle diyim 2017 yılında mezun oldum ve hayatım o kadar karmakarışık geçti ki bıktım artık sınavlara girmekten işin asli tarih coğrafyaya sadece 12 gün baktım. Çünkü asıl hedefim alandı fakat yaklaşık 2 aydır tekrar etmedigim için herşeyi unuttum 5 günde nasıl tekrar ederim bilmiyorum. İşin gerçeğini söylemek gerekirse bu sınavdan bu nete 83 puan gelecek ve b için atanmak imkansız ve şuan btikk durumdayım ve kendimi ..... toparlayamıyorum
-
Forumda ve youtube dan topladım türkçe hariç ama 1 yanlış bekliyorum 3 yanlış saydım onuda
-
Hıyaneti Vataniye Kanunu neden çıkarıldı gibi bi soru vardı hatırlayan var mı ve cevabı bilen
-
@m-akif 1982 A.Y. de korunan kanunlar gibi bir soru vardı onu diyorsanız onun cevabı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu olacak.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
@m-akif 1982 A.Y. de korunan kanunlar gibi bir soru vardı onu diyorsanız onun cevabı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu olacak.
Ondan bahsetmiyorum hocam o farklı bi soruydu. Cevabı da net e şıkkıydı dediğiniz gibi. Benim sorduğum soruda hatırladığım tek şık isaretledigim meclisteki 2.grupla ilgiliydi
-
@m-akif o secim olacakmis bende yanlış yaptim
-
@m-akif Lozan Görüşmeleri sırasında ara verilip mecliste derhal görüşülmesi gereken konu sorusu mu hocam? Ona da milletvekili seçimlerinin yapılması demişler.
-
@lex-fori bir Yozgat lı olarak cevap veriyorum. Evet cevap Yozgat olacak...
-
Sevk ve İskan Kanunu sorusunun şıklarını hatırlayn var mı ?
-
Ösym cevapları ne zaman açıklayacak acaba ?
-
@sinavparambitti Hocam 2015ten beri mezunum onca yenilgiye rahmen hic bu kadar bitiğim dedigimi hatirlamiyorum ilginc bir durum sizinki
-
Arkadaslar nufüs poliktikasi sorunun cevabini öğrenemedim. Hangi yillar arasi nufus politikasi serbet birakilmistir gibi bir soruydu cevabi bilen var mi
-
@gökyeleli Nüfus azaltmayı sordugu için 65-80 olmayacak mı?
-
@haticeaydinn 80 sonrasi dedim ben de ama dogru cevabi bilmiyorum. Kanunun sayisi 500 lü idi. Sizin cevabiniz da dogru olabilir
-
@gökyeleli Coğrafya hocası Engin Hoca da 65-80 diyor. Yüksek ihtimalle cevap bu
-
@haticeaydinn bence soruyu yanlis anliyorsunuz . Nufus planlamasina gecis 80 2005 arasi sonra en az cocuk politikasiyla nufus planlamasi sona eriyor
-
@sinavparambitti hocam diğer arkadaşın dediği gibi daha yolun başındasınız. İnsanlar sayısız mülakattan eleniyor, bir sürü sınavı ucu ucuna kaybediyor, kimini hala kazanamıyor. Sizin bir yıl olmamış daha. KPSS işi biraz uzun ve sorunlu bir iş. 30lu yaşlarda hala uğraşan bir sürü arkadaşımız var. Hatırlatmak istedim.