HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
@İdari_Katip dövüştük mü yav? bence genel olarak iyiydi bizim grup, 5 dk daha olsa çozuyoduk meseleyi
-
@İdari_Katip siz 12.00de gireceginizi yazmissiniz hocam grup 1de nasil girdiniz?
-
@reisülküttab "0" eksik olmuş Hocam 10 grup
-
Ne uzerinde tartisildi grup mulakatinda konu neydi
-
@burcu bu soruyu kimsenin "haksız rekabet" nedeniyle yanıtlamayacağını bilip yinede sormak(!)
-
@burcu hocam kimse yazmaz bence rahat olun gidin kasmayin zaten goreceksiniz konuyu
-
Teftiş mülakatları bugün tamamlandı, ama burada konuyu içeriği paylaşmak çok adil olmaz. Unutmayın İyi bir Müfettiş "Ketum" Olmalı
-
@paretosef o açıdan dusunmedim haklisiniz
-
Konu hakkında değil ama işleyiş hakkında bilgi vermek de haksız rekabete girmez herhalde gruplar kaçar kişiydi ne kadar sürdü arkadaşlar tartışmak? Düşünmek ve konu hakkında not almak için bir süre imkan tanındı mı?
-
Hocam ilk gidildiğinde orada özgeçmiş ve referans yazmamız İsteniyor mu?
-
@emre_ac yok oyle bi asama
-
@Marshallgil hersey icin yeterli sure oluyor arkadaslar
-
Ne kadar sürüyor? Dönüş bileti alıcam ona göre.
-
@memothegreat ben 3. Gruptaydım ve 11:30 a doğru bitti.
-
@bzyzryb kaç grup vardı ?
-
arkadaslar cv doldurtuldu mu ?
-
10 kişi mülakata girdiniz diyelim, soruyu sordular, zaman verdiler. Konuşma sırası gelince ilk konuşan kişiler ana fikirleri zaten sunar. Daha Sonra konuşma şansı bulanlar ilk konuşanlar kadar kendini ifade etme şansı bulabiliyor mu? Yani sonrakilerin konuşabilmesi için muhalefet olması mı gerekiyor? Süreç hakkında bilgi verir misiniz ketum müfettişler?
-
Arkadaşlar toplamda %10'luk bir katılmama durumu var. Yüzde 25 olan sansımızı Yüzde 28'e çekmiştir. 25 Kişinin tamamı alındığı Varsayılırsa.
-
@metalik sadece analiz yapmıyorsunuz fikrinizi ortaya koyuyorsunuz bu yuzden söylediğiniz gecerli degil mesele yeni bir seyler soylemek.
-
@İdari_Katip hocam sonuçlardan sonra feragat edenler mulakat listelerine alınmadıysa olasılık söylediğinizden yüksek:)