HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
Gelmek istemeyenlerin yerine yeniler çağırılmadı diyebiliyorum. Grup mülakatınızda grubunuzda çok iyi eleman var mıydı Bizde bir canavar vardı Ceo gibiydi adam
-
@İdari_Katip umarim dedigin olur ama banka 25 kisi almayabilir o 25 kisiyi 22 ye dusurebilir ornegin tamamen bankaya bagli gecen sene ilan sayisindan daha az almisti
-
@orhan HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR içinde söyledi:
@İdari_Katip umarim dedigin olur ama banka 25 kisi almayabilir o 25 kisiyi 22 ye dusurebilir ornegin tamamen bankaya bagli gecen sene ilan sayisindan daha az almisti
O işte başka bir iş vardı geçen sene, ondan değil alımın öyle daha az olması.
-
@paretosef ne vardi??
-
Arkadaşlar sehir dısından gelenler bilet vs. gibi belgeleri nereye ne zaman ibraz edecek? Ben verilen numaraları arıyorum tabi ki cevap veren falan olmadı. bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırsa?
-
Grup çok sessizleşti Neden öyle oldu ki
-
@İdari_Katip mülakat süreçleri artık insanları tedirgin ediyor. İnce eleyip sık dokuyan kurumlar nedeniyle kimse riske girmek istemiyor, bir de alım az sayı çok.
-
Sonuçta kurumsal bilgi vermiyoruz, mülakatlar hakkında konuşmuyoruz ki. Sohbet muhabbet
-
@Ceceokaça dostum bu konuyla ilgili otel girisimde belge tasdik ederken veya baska bir yerde konusu gecmedi. 2. Mulakat sonrasında biletler bizden istenecektir, 2 sefer ugrasmak yerine tum biletleri tek seferde vererek odemeler saglanir.
-
Mufettislik entrasan meslektir dostlar. "Ah siz buraya 1 hafta once gelseydiniz, bizim unlu kirazlardan yerdiniz" , "mufettis bey/hanimefendi 1 ay once gelseydiniz havalar cok guzeldi sahil dolup taşıyordu" gibi sozler el verdigince sizi uzmeye yetebilir ne kadar isteseniz de o 1 hafta ve 1 ayi dogru yakalayamazsiniz:)
-
Genel müdürlüğe yakın bir yerde 1 gece konaklamam lazım. Temiz bir yer bilen var mı?
-
Mülakata kalmış bırı olarak turne uzunlukları ya da maaşlarının dıger bankalara göre nasıl olduğuyla ilgili hiçbir bilgim yok ve de sorabileceğim kimse de yok.Bilgisi olan varsa bizleri de aydınlatabilir mi acaba?
-
@econn senede en az 5 ay turneye çıkılır. Genelde haziran ekim arasi oluyor. Maaslar muallak aydan aya degisiyor istanbuldayken yardimlarla birlitke 5 bini bulabilir. Turne doneminizde 8 bini bulur. Senelik ortalama alsanız temettuler falan dahil 85 90 bin tl kazanirsiniz. Usttekiler biraz duyum biraz tahmin daha net bilgisi olanlar varsa aydinlatsa daha iyi olur.
Ek:Daha once soyle bir yazi paylasildi http://tercihiniyap.net/halkbank-unvanlari-meslek-tanitimi/ -
Beyler nerede kalabiliriz? bir gün öncesinden gitmeyi düşünüyorum . Uygun otel var midir o civarda :))
-
@Atillaa Radisson var yürüme mesafesinde / Taksi ile 5 dk / biraz tuzlu
-
@paretosef tesekkur ettim pareto hocam;-)
-
@Atillaa Rica ederim üstad
-
Mülakat tarihi 4 Ocakta olanların mülakat ve konaklama yerlerinde değişiklik olmuştur temalı bir mesaj geldi Halkbanktan. Fakat basvuru.halkbank.com.tr ye girdiğimde mülakat tarih ve saatimde bir değişiklik göremedim. Aynı durumda olan var mı?
-
@hacettepeiktisat evet bende de bi değişiklik yok
-
@hacettepeiktisat bende de bi degisiklik yok 4 ocak olmasina ragmen