HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
@Forza Uzman yardımcılarının sınav sonucunun yanına sıkıştırırlar mı ki
-
@Sucuklu_Kahve kıyak olur
-
Uzmanlik sonuclari bekleniyor lakin teftis sonuclari gelmezse biraz sacma olacak. 100 teftis adayindan en az 50 sine uzmanlik teklifiyle gidilmistir veya bilgilendirme yapılmıştır. Uzmanlik mualkatlari biteli 2 gunken mufettislik mulakatlari biteli 10 gunu geciyor.
Beraber gelmesi daha mantikli olacak sonuçların -
Istanbul icin olan uzman yardimciligi aciklanmis arkadaslar mufettislik diger iller ve ve bt uzman yardimciligi sonra aciklanacak demisler
-
Bizimki Ne zaman açıklanır acaba yav
-
@reisülküttab tahminimce uzman yard.lari biter reddedenlerin yerine mufetslikten kalanlari koyarlar. Uzgunum ama mufetsler en sona kalir gibi geliyor
-
@briefing yorumun mantıklı geliyor dostum.
-
Bencede en sona kalacak ama yarina yetisir mi acaba ?
-
@bzyzryb yarın icin umudum kalmadi, pazartesi evrak goturmeyenlerin durumuna gore teftis sinavina girenlere teklif yapilabilir hocamin dedigi gibi. Ama bilemiyorum tabi, istegim herkes gibi bir an once belli olmasi
-
Isteyecekleri evraklar neler ? @reisülküttab
-
@bzyzryb bilmiyorum ama sonucta istiyolardir yani saglik raporu vs.
-
@reisülküttab ne kdar sure veriyorlar peki teslim icin
-
@bzyzryb ustad facebook grubunda birisi paylasmis pazar gunu evraklarla beraber otelde olacaklarmis. Noter onayli kimlik belgesi, aile hekiminden alinmis saglik raporu vs. Yani 1 gunleri var o da yarin
-
@Sucuklu_Kahve selamlar. Bugune dair beklenti var mıdır?
-
Burası sessiz, herkes uzman yardımcılığı forumunda Teftiş adam Yalnız, sessiz adamdır.
Mesleğe başlamadan, kişisel özelliklere entegre ettik sıfatları
-
@Sucuklu_Kahve tam da yazmıştım oysa..
-
Teftisin sonuclari hala teftis tarafinda değerlendiriliyor dostlar, insan kaynaklarina iletilmemis yani sonuclarin bugun gelmesi cok zor.
-
Sonuclarin aciklanmasiyla ilgili bilgisi olan var mi ?
-
Bugün bekleyerek boşuna zaman harcanmamalı
-
üstadım hangi gün geçmeliyiz başına pcnin