HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
Grup mulakati nasil olur arkadaslar bir konu verip tartisma mi yapilir ?
-
26.12.2016 öğlen 12:00 olan arkadaşlar grup mülakatında görüşmek üzere
-
@burcu bir olay veriyorlar, ornegin 3 isci var 1 de isci başı var, isciler usta basinin cok sert olmasindan dert yanip keşke gitse diyolar, 3 işçiden 1 tanesi usta başı oluyo bu sefer kalan 2 işçinin verimi düşüyor, arkasindan konusmaya basliyorlar bu usta basinin
Bu usta başına öneriniz ne olurdu? Verimi geri arttirmak icin usta basina ne onerirsiniz?
Yoruma, farkli düşüncelere acik sorular soruluyor anlayacağınız cozum onerileri dinleniyor, grup içinde ki farkli gorustekileri ikna ederek ortak tek bir çözüme ulasmaniz isteniyor.
-
@T.R.Malthus orneginiz icin tesekkur ederim hocam. Davranis ve tepkilerimiz olculuyor demek ki
-
@İdari_Katip mülakattan sonra tecrübelerini bizimle paylaşır mısın?
-
Yarın 12 de başlayacak mülakatın tahminen kaç gibi biteceği konusunda grup mülakati tecrübesi olan arkadaşlardan bi tahmin alabilirmiyim.
-
@Forza grup mulakati süresi30-45 dakikayi gecmez. Envanter testi de yarım saat alir tahminen.
-
Bir sey calismaya gerek var mi arkadaslar ? Ben sadece güncel ekonomik haberlere bakicam
-
@burcu goz gezdirmekte fayda var daha cok kurul mulakatinda isinize yarar bu mulakatda boyle bir sey cikmaz.
-
@kalemiye siz daha önceki yıllarda girmiş miydiniz bu mülakata?
-
@kalemiye dediginiz gibi yapayim o zaman
-
Halk bank haricinde girmistim, tecrubesi olan arkadaşlardan da duyduğum bu sekilde:)
-
Arkadaslar yarın sabah mülakatı olan birisi görürse acaba varsa fazladan bir kravat getirebilir mi? Ben memlekette unutmuşum. İnşallah gören olur
-
@çikolata hocam mülakattan cıkan birisinden emanet isteye bilirsin
-
@çikolata veya resepsiyondan rica et
-
Dostlar erken gelen var mı oturup biraz muhabbet edelim
-
İçerisi şampiyonlar ligi gibi
-
Yarın başlıyormuş.
-
Grup 1 dövüşmesek iyiydi Grup mülakatında