HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
@nopainnogain söylediğini tam anlayamadım. aslında görüşmeyi yaptı ama kayıtlara görüşme iptal oldu diyemi geçmişler
-
Açıklandı mülakat tarihleri
-
Pazartesi sabah 8:00
-
Grup mülakatında ne soruyorlar
-
@Atillaa grup mulakatinda soru sorulmaz, durum verilir degerlendirirsiniz yorum yaparsiniz belirli bir dogru sonuc da yoktur. Benim merak ettigim mulakatlar 2 farkli gunde yapilacak 200 liralik ulasim giderleri bu 2 farkli gunde toplam limitimiz mi yoksa 2 seferde de ayri ayri 200 liraya kadar karsilanacak mi ne dersiniz
-
@kalemiye HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR içinde söyledi:
e de ayri
toplam 2 mülakat için 200 tl diye düşündüm. müfettiş yardı için gelenler neden otelde kalamıyor bilginiz var mı
-
@kalemiye nasıl bir degerlendime acaba
-
@Atillaa deniz bank bir grup mualatinda bir iscinin tirnaklari uzun olduğu icin uretim surecini olumsuz etkiliyor diye bir durum vermisti oysa isci eldiven takmali nasil bir yol izlersiniz isletme olarak.her banka istegine gore soru koyar buraya belli olmaz bilgi degil durum karsisinda tavriniz ölçülür ki bu da mesleki bir gerekliliktir.
-
-
@kalemiye aynı olayın devamı şu şekildemiydi tırnakları uzun olan şahsın, tırnak uzunluğunun sebebi gitar çalarak ek gelir sağlamak istemesi....
Vakıfbank müfettişlik geçen seneki olaylardan birtanesi de bu şekildeydi.
Niye haftasonuna hiç yok anlamadım herkese hafta içini vermişler al izin alabiliyosanda git şimdi birde 2 gün işin yoğun olduğu zaman işaret olarak mı yorumlasam kendime bilemedim.
-
@T.R.Malthus benzer senaryolar üretilebilir:)Bu arkadaş eldiven takmadığı müddetçe ürünler üzerinde olumsuz etkisi olacak ve şahsın şirketten kovulması da firmaya büyük zarar verecek ne yapılmalı diye bir soru gelebilir net bir cevap yok bırakın yaratıcılık konuşsun:)
-
Herkes her iki mulkata da katilacak mi yoksa birinciden elenmeyenler mi ikinciye kalacak ?
-
@bzyzryb 2 mülakata da katılınacak ilk aşamada elenme söz konusu değil.
-
@kalemiye facebook da arayıp sordum toplam 400e kadar vercekler demiş birisi.
-
@kalemiye elenme yoksa güzel. Belki on görüşme yapılmamasının nedeni de bu
-
Arkadaşlar bilet durumu her mülakat için ayrı ayrı 200 lira karşılanıyor, biraz önce teyit ettim.
-
@kalemiye Eyvallah hocam bilgi için.
-
Sizler arandınız mı mulakat ıcın bugun?Ben de mülakata kalmıştım ama iptal aramasından sonra aranmadım bir daha.
-
@econn halkbank in sitesinde açıklandı hocam. Tc no ve sifrenle ulaşıyorsunuz mülakat tarihine
-
@T.R.Malthus Sahiden kara kara işten nasıl izin alıcam şimdi dıye düşünüyorum:(