HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
..............
-
Mülakat sisteminin değişebileceği söyleniyor. Var mı bilgisi olan arkadaşlar ?
-
@İdari_Katip gecen senenin ilanında grup mulakatindan bahsetmisler bu sene yok ilanda :bicyclist_tone4:
-
@İdari_Katip Sizin bilginiz yoksa bizim bilgi sahibi olma ihtimalimiz çok düşük değil mi? Banka çalışanı olduğunuzu hatırlıyorum, ona dayanaraktan böyle bir yorumda bulundum yanlış anlamayın lütfen.
-
@İdari_Katip
Bunu siz mi soruyorsunuz -
Arkadaslar mülakatlar bu hafta mı olacak acaba? Kesin bilgisi olan var mı? Ev ziyareti olacak mı?
-
@çikolata keske olsa da kurtulsak
-
@çikolata bu hafta mi Bununla ilgili bir duyum mu aldiniz ?
-
Bir duyum filan almadım hocam. Sadece soruyorum.
-
Artık arasınlar yahu sabır taşı olduk. Aralik sonuna kadar elimizde bir tarih olsa keşke
-
Karakter analizi testi için bir bir firmayla anlaşılmış gibi bir şey duydum. Doğru olabilir mi acaba?
-
@nopainnogain envanter analizini bankalar yapmaz zaten, anlaşılıyor ki banka daha önceden yapması gerekenleri yapmaya başladı.
-
@kalemiye biz bekleriz sıkıntı değil ya
-
@kalemiye daha önce böyle bir yol izlememişler sanırım. Ev ziyaretleri söz konusu olmayacak bu durumda.
-
Grup mülakatının olup olmayacağı konusunda bi duyumunuz var mı ?
-
@nopainnogain halk bank sureci ozel bankalar gibi yurutmeye çalışıyor diyebiliriz, soylediginiz gibi daha önce envanter testi yapilmamis. Genelde grup mulakati kurul mulakatindan daha önce yapiliyor, ardindan ev ziyareti. On gorusmeler daha cok aday hakkında bilgi toplama niteliginde. Sahsi fikrim bizden cv oluşturup gerekli evraklari ik birimine ulastirmamiz istenecek daha sonra baslayacak surec.
-
@forza cok fazla aday var grup mulakati yapilir.Bence bu sefer kurul mulakatindan önce yapacaklar ama göreceğiz.
-
@kalemiye Aslında mantıklı olan bu ama son alımda önce yönetim kurulu mülakatı yapılıp sonrasında bir grup mülakatı gerçekleştirilmiş. Bana kalırsa banka da henüz tam olarak ne yapmak istediğine karar vermiş değil.
-
@nopainnogain Dusunsenize ankara izmir veya istanbulda bulunan müfettişlerinizi turkiyenin her kosesine ongorusme yapmaya gondereceginiz söyleyip geri cekiyorsunuz gorunen o ki bazi mufettisler ongorusme yapilacak sehirlere gelmislerdi daha sonra geri donduler.
-
@kalemiye hatta görüşme sırasında mail alıp adayı görüşmemiz iptal oldu diye gönderenler bile olmuş