HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
-
Bundan sonrakı aşamalar hakkında herhangi bir bilgisi olan varmı?
-
@İdari_Katip valla bence o arkadaş tam bir çılgınmış Kamu'da teftiş olmayı anlarım ama bankada neyse,herkesin kendi tercihi elbette...
-
@T.R.Malthus internet var Açıkçası bende teftiş işinin tanımını kendime uygun buluyorum ama banka teftişini değil İş müfettişliğini mesela
Bu arada KPSS'de yeterli puanı alamayan veya başka bir kurum sınavını henüz kazanamamış arkadaşlar elbetteki şansını denesin ama kazansa bile yine de ders çalışmayı bırakmasın
-
80.0 ile kazandim ben de.
-
Bundan Sonraki Mülakat süreci
- Ev ziyareti
- Yönetim mülakatı
- Grup mülakatı
Büyük ihtimal bu formatta olacak, Ev ziyaretinden önce, müfettişlerin şubeye mülakat için davet ettiği arkadaşlarda olmuş geçen yıl.
Ev ziyaretinde elenmek yok. %30 elenme yönetim, %45 elenme grup olarak olmuş bir önceki sene ortalama olarak. Kalan % 25 Sağlarla yola devam. Geçen sene 20 kişilik kadro için 17 kişi alındı diye anımsıyorum.
Aslında yönetim mülakatı daha etkin olması gerekir diye düşünen arkadaşlar, Yönetim mülakatından bir çok şekilleniyor. yönetimin seçtikleri dışında kadro eksiği tamamlanıyor diye yorumlanabilir grup mülakatı için.
-
Mülakata hak kazandık ama bu yenilemede sonuç değişir mi?
-
umarım değişmez ben de ondan korkuyorum
-
Müfettişlikte Sıkıntıı yok arkadaşlar bilginize. Sadece tercihlerle ilgili bariz hata yapılmış Uzmanlık ve iç kontrollük için.
Balıkesire başvuran adama Erzurum Çıkmış. birde bazı yerlerde iç kontrol daha düşük kapatmış mümkün değil
-
@İdari_Katip teyit ettiğiniz yer güvenilirmidir üstad içim rahat değil o yüzden soruyorum umarım söylediğiniz gibi olur.
-
@borist kaç ile kazandım borist
-
@İdari_Katip netleşsin paylaşayım üstad
-
Hayirli ugurlu olsun kazanan dostlara. Insallah mulakatta da umdugunuz sonuclari alir meslege adim atanlardan olursunuz. Zor ancak ozellikle maddi idealleri olanlar icin cok iyi bir meslek.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz, kazanamayan arkadaşlar geçmiş olsun umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
-
Mülakat Süreci sizce ne zaman başlar?Bi de başka bankalar gibi haftasonu mülakat yapma ihtimali var mı Halkbank'ın?
-
Hafta sonu mülakat olmaz, Hafta içi olur. Aysonuna doğru veya Ocak Başları Müfettiş ev ziyaretleri olabilir. Bilgi alırsam aktarırım.
-
Bende 78 küsür ile mülakata kaldım. Halkbank ın süreçleri biraz uzuyor. Bilginize
-
@paretosef tebrikler
-
bankacılık özel sektör işidir. Devlet bankası da olsa . Bunu gözetin. Ve de gerçekten çalışırım diyorsanız gidin hem başkalarının hakkını yememiş hem de kendinizi zora sokmamış olursunuz. Yok ben illâ kurum sınavlarına da çalışacağı başka yere geçeceğim diyorsanız bence hiç uğraşmayın böyle girmeyin bu işe. bir de Kpss A olarak değerlendirilecek bir şey değil aslında ama talep üzerine buraya taşınmış anlayışla karşılarım
-
Arkadaslar diger tarafta hala sinavin tartismasi var ben sunu ogrenmek istiyorum eger ise basladiktan sonra kamuyu kazanirsak malum bu sene pek bir ilan gelmedi kamuya gecersek egitim masrafinin tazminatini aliyorlarmi aliyorlarsa assagi yukari kac tl cikar bilgisi olan var mi ?
-
teftiş için mi ?