2018 KPSS İstatistik Soruları
-
Hatırladığınız sorular var mı? cevaplarıyla birlikte.
-
Sinavdan cikinca bir adayin su sozune kulak misafiri oldum. Yav istatistikten 60 dk vermislerdi ben 3 soru ancak yetistirebildim zaman yetmedi aynen boyle dedi :))
-
Pasta dilimi açı sorusu 72 olacaktı bunu yapıp kapattım
-
@kilici Ben de ayni sekilde yaptım
-
40 sorunun hepsini işaretledim sonra uyudum her şıktan 8 er tane işaretledim
-
Saga sola carpıklık
Harmonık ortalama
2 3 çeşitli olasılık soruları
Sistematik örnekleme
Regresyondan 3 soru vardı
Yöneylem 3 4 soru vardı
K bulma
Deney tasarımı 2 3 soru
Hıpetez testi 1 soru
Parametrık olmaym testlerden kolmogorov smirnov sorusu vardı
Küme sorusu vardı
Genellıkle sınav yarısı sözel yarısı sayısaldı
tabakaşıda neyman oransal ve bırsey daha vardı onlaarın buyukluk kucukluk karsılastırması
Markov zinciri
Cok degıskenlı ıstatıstıkte moment üreten fonk. Verıp bekleneden deger ve varyans sorusu
Normal moment üreten fonk sorusu
hatırladıkların bunlar seneye giren arkadaşlara yardımcı olur diye düşünüyorum -
Olasılık sorularında kümelerle ilgili olan çıkıyordu sanki. Hatalı soru olabilir mi?
-
9/28 olasılık sorusu
72 pasta sorusu
12.000 çıkan bir soru vardı.
Matris sorusu 14 -
İstatistik sınavına biz İibfliler neden gireriz anlamış değilim.1 saat bekle babam bekle.
-
3 soru işaretledim 72-131-2.50 ya da 2.05 mi ne hatırlayamadım
-
Valla bizde maliye hukuk işletme muhasebe beklıyoz bizimkisi daha kötü
-
@circassian evet dogru
-
O kadar saçma ki sistem , tek bir kitapçık dağıtılmalı, o ne öyle ayrı ayrı 3 kitapçık dağıtıyorlar. Yok muhasebe bekle Yok bilmemne. Şimdi bizim p12 mizin hesaplanması için iktisattan en az 1 net mi yapmamız lazım?
-
Matris sorusu vardı cevap 14 olması lazım şıklarda -12 de vardı o soru
-
@nolmuyor Hipotez testi sorusunda 301mm 300mm olan soruda cevap 2 ve 3 müydü ?
-
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Sınav orta zorluktaydı süre sıkıntısı her sınavda olduğu gibi vardı.20 net ve üzeri yapanların iyi dereceler yapacaklarını tahmin ediyorum.
-
Matematikten bisiler yapabilir miyim diye göz gezdirdim. Pasta dilimi acısı 72 dereceyi buldum. Bir de X ve n değerleri verip
Xgibi bir şey istiyordu, onu da 4,12 yaptım. Bu kadar. -
@ilanmılano bende 2 3 yaptım
-
@nolmuyor Yanlış hatırlamıyorsam II. kısıt t testi diyordu ancak örneklem kitlemiz 81>30 dan büyük olduğu için soruda z testi kullanılıyordu. Cevabın I-III olması gerekiyor
-
@uvb007 bnde o kısıtı eledim bende 1. Kısıt dıye hatırlıyorum dostum