2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@adam-keeynes guy mu yoksa bbdk mı
-
@adam-keeynes nerde bahsetti hocam yeni mi yazdı?
-
@adam-keeynes O bahsettiğim BDDK alımı dostum yanlış anlaşılmış sanırım.
-
@adam-simith Yok.
-
@gandalf Dostum bir hazırlık var somut olmasa bile.Ancak bunun GUY'a dair olduğuna bir emare yok malesef. Halen önceki fikirlerim geçerli bu konuda.
-
@paretowilfredo nerede bahsettiniz göremedim
-
@jakuppp Bu başlıktaki daha evvelki iletilerimde görebilirsiniz dostum.
-
@paretowilfredo hocam müjdeli haberlerle gelirsiniz inşallah en kısa zamanda çok ihtiyacımız var
-
@paretowilfredo üstad BDDK da hareketlilik olduğunu duydum ama sen söylemedikçe itibar etmiyorum. Senin duyumu var mı bu konuda?
-
@jellinek Hemen yukarda daha evvel söylediğim gibi dostum. Hazırlıklar tamam, takvim belirsiz
-
RG de bütçe ve strateji uzmanlığı yönetmeliği yayınlanmış.test veya klasik sınava 20 katına kadar çağırabilecekmiş ama sınav şartları kısmında yabancı dil de düzenlemiş büyük ihtimal YDS isteyecektir.
-
@paretowilfredo üstad ilgöç uzman yard. alımı yapılır mı bu yıl? Bir bilgin yada bir duyumun var mı bu konuda?
-
@872 Planlama var dostun merkez için de il için de ama KPSS öncesi yetişmesi zayif ihtimal.
-
Üsdat içişleri uzmanlığından bir gelişme varmı ?
Birde iş kur istihdam uzman yardımcılıgı öülakat sonuçları ne aşamada bilgi ,duyum , gelişme varmı ? -
@iktisat2009 İçişleri ile alakalı gectiğimiz gün yukarıda açıklama yapmıştım dostum. Iş kur için de önceki sonuçlara kıyasen henüz erken. Ama her an da açıklayabilirler. Hiçbir belirlilik beklemek olası değil.
-
Strateji ve bütçe uzmanlığı yönetmeliği ile gençlik ve spor uzmanlığı yönetmelikleri yayımlanmış. Sizce bu iki meslek için alıma çıkılır mı yakın zamanda? 13 sayılı Strateji ve bütçe uzmanlığı cb kararnamesinde 6 7 8 9 dereceli kadrolar için 100 kişilik yer ayrılmış
-
@paretowilfredo abi bu yeni bir duyum mudur? Öncesinde merkezde iki farklı görüş olduğunu söylemiştin çünkü. Biri olumlu diğeri olumsuz olarak
-
@gresham-t Aynı durum dostum. Planlama varı şöyle açayım, merkezde alım yapılması isteniyor ancak işittiğim kadarıyla Müdürlük şu an istemiyor. Planlamanın hayata geçmesi için mutabakat gerekli.
-
Akşam twitterda 20:00 da gelir uzman yardımcılığı ilanı için son sponsorlu etkinlik vardır Allah rızası için katılım sağlayalım bu şartlarda guya muhtacız
-
@poncik, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Akşam twitterda 20:00 da gelir uzman yardımcılığı ilanı için son sponsorlu etkinlik vardır Allah rızası için katılım sağlayalım bu şartlarda guya muhtacız
Arkadaşlar geleceğimiz için katılmaktan başka şansımız yok bu son sponsorlu etkinliğimiz olacak lütfen 20.00 de etkinlikte buluşalım