2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@gresham-t son ilanlarinda istemiyordu ikisi de
-
@beylerbeyi Doğrudur hocam
-
@beylerbeyi sevindim en son ne zaman ilana çıktılar peki biliyor musun hocam
-
@gresham-t spk 2017, bddk 2018olmasi lazim
-
@gresham-t inşallah ama şu ortamda ne kadar gerçekleşir emin değilim
-
@keynesinabv bddk geçen sene 75lere kadar düşmüştü bu sene nasıl olur acaba
-
@okahraman07 aynısı
-
@rootofallevil tahminim p18 p23 ve p28 ile alır spk. Çünkü daha önce p54 ile alıyordu. Ona en yakın puan türleri bu üçü. Rahat olun zaten dolduramıyor 80 ve üzeri alın listedesiniz
-
@russellwestbrook ingilizce bölümü ne seviyede oluyor bddk ve spk için hocam biginiz varsa paylaşabilir misiniz
-
Spk ve bddk bekleyen arkadaşlae sınavları sağlam haberiniz olsun apk da türkçeden ingilizceye ingilizceden türkçeye metin çevirisi var bddk nispeten daha kolay 10 tane cümle çevirisi. Puanlamada spk bol puan verir bddk günahını bile vermez çok kıt puan veriyorlar o yüzden bddk hiç doldurmuyor kadroları 35 alacağız diyorlae 13 alıyorlar geçen sene böyle oldu işte ingilizceniz varsa spk derim her türlü yds istemiyor ama o çeviriyi yapmak her babayiğidin harcı değil
-
@sofuoglu bddk nin ki kolay hocam 10 tane ingilizce cümle veriyor türkçeye çeviriyorsunuz yds den 45 50 civarı seviyeniz varsa rahat yaparsınız. Lakin spk öyle değil gbenim girdiğim sene sağlamdı yani neredeyse 2-3 paragraf ingilizce metini türkçeye bi o o kadarını da türkçeden ingilizceye çevirmeniz isteniyor işte asıl zorluk burda türkçe metni ingilizceye çevirmek.
-
@russellwestbrook yds d seviyesi hocam 53,75 kpss den dolayı epeydir ara vermiştim fakat şu sıralar tekrar çalışmayı düşünüyorum bu tip sınavlar için, ingilizceden türkçeye çevirmek neyse de türkçede ingilizceye çevirmek ürküttü beni açıkçası Bakalım artık hayırlısı hocam bilgiler için teşekkür ederim.
-
@sofuoglu edit: E seviyesi olacak
-
@sofuoglu rica ederim bddkyı rahat yaparsınız hocam. Spk'ya da kelime,çeviri sağlam çalışırsanız eğer neden olmasın. Başarılar dilerim her iki sınavda da.
-
@russellwestbrook teşekkür ederim hocam
-
E seviye ingilizceyle spk yi gözüne kestirenler varmis heralde komikmiş ;)))
Bir sayfa Turkce ing ve bir sayfa da ing turkce ceviri soruluyor sinavda. Ustelik finansal paragraflardan olusur bunlar . Oyle kolay metinler degil. Ayrica süre 3 saat filan degil , kisitli.
Saglam ingilizce yoksa hayal kurmayin derim .
-
Gelen bütün ilanlar çok kıymetli ama umarım bu sene guyu bi 16 -17 ay beklemeyiz 🤲
-
@beylerbeyi dostum yazdığım yazının içeriğine bakarsan meraamımı anlamış olman gerekir, ben sadece sınavla alakalı arkadaşın tecrübrsinden faydalandım ki kpss puanıma göre ingilizceye tekrar yoğunlaşcağım olur olmaz bunlar nasip işi, zaten ben de yukarıda belirttim spk'nın zor olduğunun farkındayım yani raad ol Böyle irite edici laflara da gerek yok
-
@sofuoglu asil irrite edici ne biliyo musun ? Siz guy larin baska sinav pesinde koşması. Bi de spk ya yoğunlaşmış beyimiz üstelik ! Bu sinav siz guylari aşar
-
Tarım kredi kontrolör yardımcısı hakkında bilgisi olan var mı? Sınavı nasıl olur acaba?