2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@roadrunner Valla dostum bana en yakın görünen KPSS P27 oldu. Bu puan türü evvelki P54'e en benzeyeni.
-
Dostlar bu yıl KURUMLAR HANGİ PUAN TÜRLERİ ile alım yapar diye merak edenler için 2017 - 2018 KPSS arasında yapılan TÜM ALIMLAR tablomuzu bi inceleyebilirsiniz, fikir verebilir
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar -
2018 KPSS sonuçları açıklandı!
Peki KURUM SINAVLARI hangi PUAN TÜRLERİ ile yapılacak?
2017 - 2018 KPSS arası açılan TÜM KURUM SINAVLARI tablomuzu incelemeden Tercihinizi Yapmayın!
Tüm alımlar ve detaylarını incelemek için;https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar
-
Ey güzel Allah’ım nolur GUY ilanı çok ama çok çabuk gelsin , il tercihine insaflı bi yol bulunsun , sayı daha çok olsun aminnnnnn 🤲
-
@paretowilfredo teşekkürler cevabınız için peki yds 70 ister mi sizce? P 54 de yds puanı da dahil
-
@paretowilfredo hocam muhtemel sgk denetmenlik alımı ile ilgili paylaşımınız oldu mu daha önce?
-
@james-buchanan bu sene artık kesin gelmeli diye düşünüyoruz. Kaçarı olmamalı hocam.
-
Kamu ihale kurumu alım yapar mı?
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Ey güzel Allah’ım nolur GUY ilanı çok ama çok çabuk gelsin , il tercihine insaflı bi yol bulunsun , sayı daha çok olsun aminnnnnn 🤲
Hemen gelmesin hocam. Yuksek puanlilar atansin. Sonra guy gelsin yoksa yuksek puanlilardan yer kalmaz.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Kamu ihale kurumu alım yapar mı?
Kamu ihale geçen sene 160 kişi çağırdı ve 88,77 ile kapattı. Ancak bu yıl da aynı miktar açarsa bu kez o da daha yüksek kapatır. Rekabet'teki puan enflasyonu kamu ihalede de yaşanır.
Kamu ihale puan türlerinden p23'te geçen sene 88,5 yapan 314., 87,4 yapan 460. oldu. Bu yıl 88,6 yapan 530., 89,3 yapan 402. oldu. Yani bu yıl p23'te 88,7 yapanın 2017'deki eşdeğeri yaklaşık 87,4. Bu da aynı rakamda ilan açılırsa yaklaşık bir puan fazla kapatır (89,8-89,4 arası kapatır mesela) anlamına geliyor. O puan türünde de rekabet'teki p16 gibi 200 kişilik bir yığılma var çünkü. Zaten kik hep tek haneli alım yapıyor.
Ayrıca KİK'te kullanılan diğer bir puan olan P33'te geçen yıl 90,1 puana 235. sıra gelirken bu sene 89,5 puana 108. sıra geldi. Bu bir nebze de olsa yığılmayı engellemez çünkü bu kamu ağırlıklı puan türüyken KİK'teki diğer puan türleri ana derslerin ağırlıkta olduğu puan türleri. Yani herkesin p18, p23 ve p28 benzerken p31 çok farklı olabiliyor.
Geçen sene birkac tanesi forumdan birkaç tanesi de twitter ve facebook'tan sonuç paylaşan dershanelerden elde ettiğim kısıtlı sonuç verilerine dayanarak bunu söyleyebildim. Bu yıl forumda bir kişi hariç sonuç paylaşan olmadı. Yine birkaç sonuç belgesine ulaştım. Onlara dayanarak yazdım.
-
Üst kurullar sembolik de olsa yds ister umarım.
-
@odtüsbky sıralamalara değil de puanlara bakalım çünkü 2017 ve 2018 puanlarından hangisi yüksekse adaylar onunla başvuracak sınavlara
-
@odtüsbky kardeşim öncelikle emek veriyorsun baya görüyorum puan ve sıralama karşılaştırmaları, taban puanları falan hakkında. Teşekkür ederim bu yüzden. Ben de geçen seneye göre puanların yaklasik 1 er puan daha fazla geleceğini düşünüyorum.
-
Vmy tekrar alım yapar mı?
-
@antimülakat hocam her sene alım yaptı 2015 kpss sonrası. acaba bu seneyi pas geçer mi. sgk denetmenlik. bi de siz duyum alıyorsunuz sgk ile ilgili daha iyi bilirsiniz.
-
@paretowilfredo @Antimülakat @genclerbirlikli
il göç uzman yardımcılığı bu sene yüklü bir alıma çıkar mı ? (sayı olarak duyumunuz var mı )
Yine taban puan olarak son alımda ilk defa belirlenen 80 mi olur yoksa 70 mi geçerli olur eskisi gibi ?
Puan türlerinde bir değişiklik olur mu ? -
@paretowilfredo hocam bddk ile ilgili bir malumatınız var mı bu sene?
-
spk hangi puan türünden alım yapar hocam
-
@yigido89 hocam ben mayıs ayında bir il müdüründen alım olacağını duymuştum. Ama kesin sayı ve tarih yoktu. Şu aralar 1.promosyonun tayin isleri var, herkes yerine bi yerleşsin ondan sonra belli olur.
-
@aleks10 eski ilanlara bakılabilir