2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@genclerbirlikli hocam eskisinde p54 yazıyordu bu puan türlerinde öyle bir puan yok da ondan sordum
-
@aleks10 içeriğe bakılabilir hocam. P54 ün yüzdelik ders dağılımına bakılıp yeni puan türlerinde benzer olan puan türleri bulunabilir.
-
@genclerbirlikli teşekkür ederim hocam çok sağ olun.
-
p48 82,9
sıra 2700
olası bir vmy ilanında sınava girme şansım nedir ? -
Spk için puan türleri vmy ile aynı olabilir yeni sistemde. İşletme ağırlıklı puanlar kesin kullanılır.
-
Vmy de diger puan turleri ise yarar mi mesela benim p48 82 ama p27 87 yani 87 ile basvurabilir miyim bu sene p27 olmustu cunku
-
@genclerbirlikli @paretowilfredo bddk uzmanlık, murakıplık ve sgk denetmenlikten haber var mı?
-
@Antimülakat kyk uzman yardımcılığı gelir mi?
-
@bianconeri eğer aynı puan türlerinden istenirse başvurursun tabi en yüksek olan puanını kullanırsın
-
@james-buchanan bddk bekleyen biri daha puanın kaç hocam, geçen ki sınava girmiş miydin
-
@James-Buchanan Böyle tek tek sorman şart değil dostum, haber oldukça yazacağım bu başlığa. Keza teferruatlı bir çalışma da yapıyorum. Ha SGK için şunu söyleyeyim, Mehmet Selim Bağlı dahil bu kurumda hiçbir şey için kimse kesin diyemez. Hiçbir şey için hem de. Bugün yazdığını yarın bozar SGK o nedenle kesin bilgi beklentisi ile Başkana Bakana bile sormak anlamsız bu kurumda.
-
@paretowilfredo üstad geçen dönemki ilanları biraz incelediğimde bazı kurumlar ciddi anlamda düşük kapatmış örn:çaykur müf, beylikdüzü müf, bddk vs epey düşük kapatmış şaşırdım açıkçası, salt 2017 puanları geçerli iken bu şekilde kapatması ilanın içeriğine yönelik(çaykur için Rize de çalışma, bddk ingce vs) mi etkili oldu dersin çünkü kafamda oturtamadım sonuçta 4 kişilik müfettişlik ilanı 83 ile kapatıyor, bu sene 2 yıl puanları geçerli iken bu tarz sürpriz sonuçlar olur mu dersin
-
@sofuoglu hangi puan türü? giremedim askerdeydim.
-
@rootofallevil ister mi bu senede
-
@bianconeri vmy yeni puan sisteminden önce de hep belli puanları kullanırdı hiç değiştirmedi sistemi yeni dönemde de değiştirmeyecektir hedefleriniz arasında vergi müfettişliği varsa ufaktan başlayın derim hazırlıklara benim p22 84 gelmiş eylülde ufaktan başlarım küçük küçük notlarla
-
İş teftiş ilanı gelir mi acaba diye bı araştırayım dedim daha son alım tamamlanmamış bile ne kadar hantal bu kurumlar inanılmaz cidden
-
Arkadaşlar sgk denetmen yardımcılığı için p23 ve p42 puanları ile alım yapıyor, şimdiye kadar 84 puan ve altına indiği hiç oldu mu ? 82 lerin şansı olabilir mi ? Ve yine p23 puanı isteyebilirler mi ?
-
Mhuy hangi puan türünden alım yapiyor
-
-
@rootofallevil p48 82 gelmis ancak p27 benimde 87 bende basliyayim ufaktan ozaman hocam.peki dguy gelir mi 82 ye