2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@beylerbeyi uslubun ve seviyen yerlerde iken seninle bu konuyu tartışmayacağım, bizi aşıp aşmayacağını da yaşayarak öğreneceğim, size de hayatınızda başarılar
-
@beylerbeyi Hocam forumu insanlara gereksiz yere saldırmak, boş boş huzursuzluk çıkarmak için kullanıyorsunuz sanırım.
-
@luthor boş boş huzursuzluk cikarmak pesinde degilim. Boş insanlarin peşindeyim.
-
@beylerbeyi Yanlış yerde arıyorsun o zaman. Hadi ötede ara.
-
@paretowilfredo ellerin dert görmesin üstad, ne kadar sakin kalmaya çalışsam da ters bir anıma denk gelecek yalandan yere bu arkadaş ve bunun gibilere laf yetiştirip buradaki arkadaşların da canını sıkacağız diyordum ki tam zamanında yetiştiniz
-
Geldiğinden beri huzursuzluk yaratıyordu Allahın işsizi bizim gibi guy olanları aşağılamak kimsenin haddine değil
-
@rootofallevil bunlar bu hayatta hiçbir baltaya sap olamaz. Kamu hizmeti gören herhangir memuru küçümsemek kimsenin haddi değil ve Allah zaten vermez. Sınava girsin girsin dursunlar.
-
Ty airlines iyi uçuşlar diler @Beylerbeyi
-
@umut-1-m kibir kadar nefret ettiğim bir olgu yok uyuz oluyorum ayar oluyorum insanlara tepeden bakanlara
-
Babalar siz onu boşverinde ilan varmi ilan p48 deyin p42 23 28 deyin 20 kat yada 5 kat yazili 4 kat sozlu deyin boyle seyler gormek istiyorum burda hep
-
@rootofallevil kesinlikle dostum. Burda geçen de biri vardı. SGK denetmeniymis ilan falan var mı sen bilirsin diye sordum bana kalkmış diyor ki ileride üstadın olacak kişiyle saygılı konuş diye:))) Daha şimdiden kuruma geleceklere de hatta geceyi geç adaylara üstatlık tasliyordu tabi o da sutlandi
-
@gresham-t genelde olmak istediği ama bir türlü olamadığı meslekleri söyler bunlar hocam. Sonra artistlik yapar çok şey yapmamak lazım
-
@genclerbirlikli Hocam güldürdün, alemsin
-
bol il göç defterdarlık olsa keşke
-
bugun haber sitelerinde il goc idaresinin bu senelik bütçesini 6 ayda tükettiğini.personel harcamaları da çok arttığını yazıyordu.
bu senede il goc yalan olacakmış gibi -
marttaki yerel seçimlerin etkisi olurmu sizce. şuanki alımlarda yıl sonuna kadar sonuçlanır isterlerse martta yeni ilanlar gelebilir
-
@davidhume77 içini karartmış olmayım ama seçimlerde iibflilere bol kadro dağıtılacak olsaydı 24 haziran seçimleri öncesi ardı ardına ilanlar açılırdı. O kadar kampanya döneminde bize verilen 300 dguy 1000 guy oldu ha bir de sınavı ertelenen 500 lük vmy
-
Yeni sistemdeki ofislerin,kurulların eleman alımı nasıl olur sizce? Çoğu bu yıl içinde alım yapar mı?
-
@paretowilfredo merhaba, spk bu sene alıma çıkarsa sizce hangi puan türünden alım yapar?
-
@paretowilfredo sgk denetmenlik alımı olur mu? @Antimülakat