KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@rootofallevil hocam p48de 3551 sıralama 81.69 puan geldi. Sizce nasıl? Sınavlarda şansım var mı?
-
P48 91.48 sıralama 158 hepımız emeklerimizin karşılığını Alırız inşallah.
-
forum yine şampiyonlar ligi
-
Gk-gy = 63 net
Alan = 101 net
P48 Sıralama 2460Hocam neredeyse bire bir aynı yapmışız.
300 kişilik bi devlet gelir sınavı açılsa girebilir miyiz acaba. 10 katı çağırıyor 3000 kişi sınava başvuracak, 2017 KPSS puanı olanlar da var daha, o yüzden sıralama 2460 olsa da tedirgin etti beni. -
@mbguy dostum dguy yine 300 kişi alıp 10 katı çağırırsa bana kalırsa girersin sınava
-
@elmalma gireriz kardeşim Allahın izniyle yeterki açılsın şöyle 300 kişilik dguy
-
@rootofallevil inşallah hocam
-
@beveridge-eğrisi sağolun hocam hakkımızda hayırlısı. Kurum sınavlarına çalışırken yine aynı konulara mı çalışıyoruz hocam çıkmayan konular çalışmamam gereken yerler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Arkadaşlar benim 2017 puanım p48 - 87 sıralama 840 idi 102 alan netim 72 gk Gy puanım vardı bu sene netler yüksek puan düşük
-
@angaralı aynı kaynaklar yeterli olacaktır. sgk, il göç gibi sınavlardaki konulara ilan gelince bakıcaz ya da geçmiş yıllardaki ilanlardan konulara bakabilirsin.
-
@circassian puanınız öncelikle hayırlısı olsun. Hukuka nasıl çalıştınız acaba
-
@inception teşekkür ederim hukuk için ben biraz abarttım hakimlik deneyimim olduğu için öyle çalışıyor gibi çalıştım çok fazla tekrar ettim
-
113 net diye hesaplayip bu posta yazmistim 115.5 netle p48 88 geldi.
-
@circassian çok teşekkürler
-
@busus 6750
-
sıralamalarda 500 kişi falan farketmiş geçen seneye nazaran
-
@busus guy için çalışmalı mıyım hocam
-
@buğracaan kardeşim Guy için şansın oldukça yüksek. Kpss çalişır gibi çalış ilan geldiğinde de ilana yönelik yuklen gayet güzel sıralama
-
3750 dguy gelir mi ve 10 kati mi cagiriyor?
-
P23 87 ve sgk denetmenlik olur mu? Ayrica p25 89 rekabet olur mu