KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
Ben uluslararası ilişkiler mezunuyum ama bizim bölümün soruları çok zordu yine de bu netlerle 90 üstü gelir mi?
Gky:98.75
Hukuk 36.75
Maliye 32
İktisat 24
Uluslararası ilişkiler: 26.75 -
@alageyik08 süperman misin be üstad o nasıl gygk
-
Herkese İyİ akşamlar. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
Hukuk 30
İktisat 24
Maliye 30
Muhasebe 21
GyGk 50 net -
@hickskaldor Kafa ona basıyor işte. Heyecanlanma saydım ve on dakikam daha olsa idi daha iyi gelirdi. İktisat ve uluslararası ilişkiler maalesef istediğim gibi gelmedi.
-
@alageyik08 hocam şu netlere 90 puan gelmemesi çok saçma olur bence gönlünüzü ferah tutun, özellikle gky faktörü ile rahatlıkla arzu ettiğiniz puan gelecektir
-
@rootofallevil, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Neyse Allah'tan bayram tatili var zaman hızlı geçer
Hocam emin misin ? esas bayram dönemi zaman geçmiyor bence.
“Yavrııııım kapesese ne olduuuu? Atanamadın mı dahaaaa!!!” Sorularıyla bayram nasıl hızlı geçsin -
@mbguy haaa eveet o vardı demi neyse Allahtan o dönemi atlattım darısı ve daha iyisi olmayanların başına
-
@sofuoglu İnşallah dediğiniz gibi olur, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@rootofallevil amiiiin cümlemize inşallah
-
Hayırlı akşamlar
Gkgy:70
Hukuk 28
İktisat 25
Maliye 26
Muhasebe 26
Kaç puan gelir hocam ? -
@gs47 netlerin dengeli gelmiş 85-86 gelir sana p48
-
Bekleme sürecini yariladik hadi biraz daha dayanın
-
Offf sayıştay bile bizden erken açıklanıyor keşke açıklasalar hemen ne olacaksa olsun
-
@rootofallevil ana sayfada gördüm başlığı dedim yine root hocam yazmıştır, açıklanma süreci ile alakalı yanılmadım şaka bi yana inşallah beklediğin puanlar gelir hocam bu heyecan ve motivasyonun düşmez
-
@sofuoglu, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@rootofallevil ana sayfada gördüm başlığı dedim yine root hocam yazmıştır, açıklanma süreci ile alakalı yanılmadım şaka bi yana inşallah beklediğin puanlar gelir hocam bu heyecan ve motivasyonun düşmez
Buna şükür hocam. Aciklanma süreci yaklaştıkça troller açıklandı diye yazacaktır başlığa
-
Arkadaşlar bu pıan işlerini bilen yardımcı olabilir mi 89,50 nete ne gelebilir
-
@buğracaan bunu hiç kimse bilemez kardeşim. Birden fazla parametre var. Net dağılımları, standart sapmalar, gk gy etkisi, sınavın genel zorluk/kolaylık seviyesi gibi. Bana kalırsa aynı netlere geçen seneyle kıyaslarsak minimum 1.5 maksimum 3 puan arasında düşüş yaşanacak.
-
@gresham-t guy için işte yarar mı dostum
-
@buğracaan kesinlikle yaşar. Tabi gelmeyecek ili yazmazsan Ama genel olarak Guy için güzel bir puan gelecektir kanaatimce
-
@gresham-t Allah razı olsun hocam