KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@rootofallevil al benden de o kadar valla. Şimdi bide kaydırma mi yaptım acaba bı hata mi yaptım diye düşünceler sardı dört bir yanimi su 1 hafta su gibi geçer inşallah
-
Selamlar..
Bayram falan bahane beynimi kemiriyor şu 31 Ağustos tarihi
60 gy gk
20 hukuk
20 muhasebe
15 maliye
12 iktisat...
Çok mu kötü gelir hocalarım
Kafayı yiyeceğim sanırım, 100 netler varken.. -
@kpssever13 Yok hocam çok kötü değil netleriniz. Guy ilanı gelirse güzel bi tercihle sınava girebilirsiniz.
-
@kilici hocam tahmini kaç puan gelir ki 75 gelmez değil mi? İlk yıl İçin moral olsun diyorum sadece..
-
@kpssever13 75 gelir gibi ama belli de olmaz. İlk yılsa eğer çok can sıkmamak lazım.
-
Bende universite bilgileri ile girmistim ama istedigim sonucu alamadim, ingilizce olan ilanlar gelirse diye girdim netler
33 gy
30 gk
27.5 hukuk
32.5 maliye
25.25 muh
16 iktisat
15 isletme
16 ceko
16 kamuKac olur sizce, ing li alinlar olur mu yds 90
-
Gk gy 65 net alan 85 net kac gelir sizce
-
@carpe, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Gk gy 65 net alan 85 net kac gelir sizce
78.4
-
@muhalba hadi ya daha fazla gelmez mj
-
@carpe, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@muhalba hadi ya daha fazla gelmez mj
Hocam bence sizin şu durumda amacınız guy sınavına girebilmek olmalı puana bakmayın. 70.0 ile İzmir guy sınavına girebilen oldu. Geçen sene birisi evet sen İzmire o puanla girebilirsin deseydi kimse inanmazdi. Ama sizin netleriniz iyi çoğu il e girebilme şansınız var diye düşünüyorum, bosverelim puanı.
-
@muhalba Ins hocam 2015 de 75.9 du terchm gelmedi ins en azndan bi kac kurum sinavi olur
-
@hagi inşallah
-
@carpe geçen sene bu nete 82.3 geldi bu sene en kotu 80 gelir diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar detleşmek istedim bu sene haziran ayında mezun oldum önümü göremiyorum umutsuzluk dolu içim bzim de bir yerlerde rızkımız bellidir değil mi
-
@fs
Hocam hukuk 32.75 guy olur mu hıcam
İktisat 20.50 az çok
Maliye 22.75
Muh 13.50 -
@buğracaan kardeşim 3. Seneme giriyorum . Her sene 85 puan almama rağmen sonuç hep aynı tekrar ders çalışmak . Nasibin varsa yersin . Sıkıntıyla yaşanmaz birgün alırsın sonucunu . Sabrın çok olsun saygılar .
-
@buğracaan bu netlerle her türlü girersiniz hocam supheniz olmasın
-
@bybredd
saygılar Allah hakkımızda hayırlısını versin zor gerçekten -
Bu günde bitti sayılır yarından itibaren 6 gün var şurda ne kalmış
-
Geçen yıllarda hesapladığından daha düşük alan oldu mu her seferinde hesapladığımda 2-3 net düşük alıyorum arkadaş