KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
Arkadaşlar degisik bir calisma olsun hepimiz en yüksek yaptigimiz dersin adi ve net sayisini yazalim onden baslayayim
Maliye 32.5 net
-
@flouriess10 hukuk 32 ama ben muhasebeyi yazmak isterim 31
-
Bu sene hukukun çok kıymeti olmayacak 25 net ile 35 net arasında taş çatlasın 1 puanlık fark gelir
-
@rootofallevil yok hocam fark eder toplama vurduğunuzda 90 ile 100 net aynı puan etmez
-
Ben bide şunu merak ediyorum ilk 4 ders disinda yani isletme ceko uluslar kamu derslerinden 30 u gorenler yaklasan veya gecenler varmi aramizda
-
@rootofallevil, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Bu sene hukukun çok kıymeti olmayacak 25 net ile 35 net arasında taş çatlasın 1 puanlık fark gelir
yok artık daha neler..
-
10 hukuk fazla net yapanın değeri olmazsa yandık:)
-
Bundan 1 puanin haberi var mi
-
@flouriess10 valla hocam benim kamu 28 net hukuk 33 iktisat 18 olunca kamu ağırlıklı puanlardan 90 civarlarında gelmesini ümit ediyorum
-
Arkadaşlar öngörüleriniz nelerdir 80 gelirmi?
Gkgy : 55
Hukuk :25
İktisat : 24
Muhasebe : 26
Maliye : 21 -
@rootofallevil dostum kamu mezunusun heralde 28 net cok iyi yada iktisat mezunuda olabilirsin 33 ne oyle 90 li puanlar kesin gelir
-
@flouriess10 pardon hukuku iktisat olarak gordum bian
-
@flouriess10 aynen kamu mezunuyum ama okulda kendi alanımla ilgili derslerim pek iyi olmadı genelde cc veya cb ile geçerdim bazen bb olurdu
-
Hukuk 38/2 işe yaraması dileğiyle
-
@altinbasumit 96 netede 80 gelmicekse hocam geçen sene 85 falan geldi buna heralde
-
hukuk:22
iktisat:21
maliye:26
muhasebe:26
p48de tahmini sizce kaç gelir 80 bulur mu? Coğunluk 30lar yapınca insan korkuyor -
@aleph gk gy 65
-
@maxmin haklısınız hocam ama işte herkes alandan yüksek netler yapınca birde Gkgy netlerim düşük olunca korkuyor insan ya olmazsa diye
-
@aleph 84 civarı gelir
-
Kaldı 5 gün