KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@ceks74 yani bu başlıkta sormuştm 90 civarı gelir dediler kendimde 88 hesapladım
-
@klckyahilal hayırlı olsun o zaman 88 üstü puaniniz hocam
-
@ceks74 inşallah bi açıklansında gözümle görmeden sevinemem
-
Bu sene bu netleri yapacak o kadar çok kişi var ki! En azından konuşulanlara göre!
Bu arada dostlar, bu sene iki kuzenim KPSS A kadro için ilk kez sınava girdi. İkisininde konuştuğu şu: Alan sınavı çok zordu abi, yarı yarıya net çıkarmamız bile zor. Tercihiniyap sizleri gerçekten puanların çok yüksek kalacağını noktasına çekiyor. Daha önce de söyledim, sadece buraya bakarak puanların yüksek kalacağını düşünmeyin. Yeni mezunlara sistem çok uzak ve sınava girenlerin büyük bölümü yeni mezun. Daha kaçıncı sırada yer almaları gerektiğinin dahi farkında değiller.
-
Hukuk 34--5
İktist 22-- 6
Maliye 25-- 9
Muh 15--6
Arkadaşlar Guy olma ihtimali var mı Allah rızası için yardımcı olun -
@buğracaan hocam daha önce cevap verildi.
vesvese etme için rahat olsun çalışmaya devam et yeterli... -
Yeni guy ilanı ne zaman çıkar acaba
-
@antimülakat size katılıyorum burada yazılanlara bakarak Türkiye geneli hakkında doğru bir çıkarımda bulunamayız. Bu forumda 120 130 üstü net çıkaranların bir kısmı klasik usul teftiş kurulu sınavlarını geçen ancak mülakattan elenmiş olan kişiler. Saatlerce monografi çözen, uzun uzun yorumlama ve analiz yapan kişiler bırakalım da iktisatta muhasebede 30 üstü net yapsın.
-
@fs özür hocam ne olcak bu halimiz hiç kimse önünü göremiyor sıkıntıyla yaşanmıyor
-
@buğracaan ah bil bilsem hocam
-
@fs ah bir bilsem hocam
-
Arkadaşlar Merhaba
Elimde bazı kpss a grubu kitapları var. ilgilenen olursa ücretsiz vereceğim. Bursa da ikamet etmekteyim. fotoğraf yükleyemedim. ilgilenen olursa mail adresini versin göndereyim -
@rootofallevil geçen sene mezunum ve bu 2.girişim ilk sene dershane ile olmadi bu sene evden hazırlandım 100 neti gördüm.Yani bu sınava sistemli çalışan birçok yeni mezun yıllarca sınavlara girip mülakatlara kadar gelip elenmesine gerek kalmadan bu netleri görebilecek birçok insan var sınavın basitliğinden dolayı.özellikle dershaneye giden ilk sene öğrencilerinden bile duymadım sınav zordu diyen.
-
Selamlar..
Bayram falan bahane beynimi kemiriyor şu 31 Ağustos tarihi
60 gy gk
20 hukuk
20 muhasebe
15 maliye
12 iktisat...
Çok mu kötü gelir hocalarım
Kafayı yiyeceğim sanırım, 100 netler varken..
Yine yazmıştım ama 75 gelmez mi hocalarım :(( -
Kaldı 3 gün
-
Arkadaşlar her şeyden önce sınavın açıklanmasını bekleyelim ki bı şey kalmadı. Hatta bugün yarın keşke daha geç açıklansaydi böyle iyiydik diyenlerin bile olacağı kadar az bı zaman kaldı. Sabır..
Diğer meselede genelde sınav çıkışı hesaplanandan daha az net gelir gercekte. Bunun nedeni sınavdan sonra ornegin hayal metal hatirladigimiz, üzerinde çok düşündüğümüz ama sınavda diğer şıkkı işaretleyip/boş bıraktığımız bazı soruları doğru kabul edebiliyoruz. O nedenle minimum 2-3 net eksik varsayalım.
Bir diğer konuda netler. Bana gore;- 70 net civari netlere guy ihtimali var ki GUY'da rasyonel bir durum yok. O nedenle herkesin çok yüksek yapıp bu netlere bı sey olmaz yaklaşımı yanlış. Ama diğer taraftan gerçekçi olmak gerekirse bu netlere sahip kişiler umudu güya baglamayip şimdiden 2019 kpss si için sıkı şekilde çalışmalıdır.
- Yuksek net grubunda yığılma bence 85-100 net arasında olur. Bu net grubundakiler merkez uzmanlıklar olmasa da guy/ceko ve işletme iyiyse SGK gibi kurumlar için ilanları beklemeli diğer taraftan çalışmalara devam etmeliler.
- Gelelim asıl kalburüstü tabakaya ki BENCE bu grup 100 net üstü kesim. Tahminime göre 2000 kişiyi geçmez bu grup. Yani soylenilenler gibi burada yigilmaz olmaz. Bir önceki net grubunda olur. 100 üstü netlere sahip arkadaşlar da bence YDS yi yükseltmeli. Klasik sınav usulüne göre çalışmalıdır. Tabi şimdi 100 net üzeri dediysem 120 netle 105 net yapan aynı sınavlara elbette giremez ama demek istediğim 105 net yapan kişinin de puanı ve sırası oldukça iyi olacaktır totale göre.
Neyse şunun şurasında cumaya ne kaldı canım
-
Gkgy 70 net
Hukuk: 25
İktisat: 21
Maliye: 24
Muhasebe: 14
Ne gelir dostlar -
Mevzu kaç puan geldiğinden öte her puan aralığına hitap edebilecek ilanların gelmesi, kurumların sınav/ mülakat açıklama/işe başlama sürelerini kısaltması ki bu sayede hep aynı kişiler sınavı girmemiş olur ve o kısır döngü kırılır.
-
@sofuoglu orası öyle ama 2017 de 70 in altında kalınca kaç puan geleceği de önemli
-
@kpssever13 75 zor gibi gorunuyor hocam. Ama umudunuzu yitirmeyin bekleyin bakalim.