KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
Arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum; kpss den 85 üstü puan bekliyorum aralık ayında da hakimlik açılması bekleniyor benimse önümde iki seçenek var ya hakimliğe hazırlanacağım ya da ingilizce çalışacağım, sizce hangisi daha mantıklı olur ?
-
@politics06 Hakimliğin olma ihtimali sadece sınav başarısına bağlı değil maalesef hocam üstelik iibf olacağı da meçhul ben olsam ing çalışırım
-
64 gkgy 100 alan net kac puan gelir? P48
Birde yds var sizce kurum sinavlari icin calismaya baslasam gec olur mu 6 aydir ders calismiyorum
-
@politics06 Aynı durumdayım. Şu an Eylül YDS sınavına çalışıyorum. Biter bitmez hâkimliğe çalışmaya başlayacağım. Evet yeni bir düzenleme oldu, ne olacağı belli değil ama Eylül gibi de ilan gelir diye düşünüyorum hakimlik için. Eğer Eylül YDS'ye kayıt yaptirdiysaniz bence YDS ye kadar çalışmaya çalışın. Sonra hâkimliğe bakarsınız gelecek ilana göre. Bir de artık Aralık ayında da YDS olacak, hemde her ay e-yds var biliyorsunuz. O yüzden YDS şansınız hep devam edecek ama hakimlik aynı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
-
@bianconeri, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
64 gkgy 100 alan net kac puan gelir? P48
Birde yds var sizce kurum sinavlari icin calismaya baslasam gec olur mu 6 aydir ders calismiyorum
Yani sınava 5 ay kala çalışmayıp 100 alan neti yaptınız. Kutluyorum hocam sizi. Çalışsanız 150nete vururdunuz benden demesi
-
@alageyik08 idari hakimlikte torpil çok varmı kaymakamlıktaki gibi
-
@klckyahilal Maalesef referanssız olmuyor duyduğum kadarıyla.
-
@muhalba ilk 6 ay gunde 10 saat calismistim sonra ise girdim calisamadim ama yds ve bu 100 net bosa gitmesin diyorum sizce calisayim mi kurum sinavlarina kac puan gelir 100 net alan 64 gkgy ? Ve yds li kurumlar cok alir mi
-
@bianconeri, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@muhalba ilk 6 ay gunde 10 saat calismistim sonra ise girdim calisamadim ama yds ve bu 100 net bosa gitmesin diyorum sizce calisayim mi kurum sinavlarina kac puan gelir 100 net alan 64 gkgy ? Ve yds li kurumlar cok alir mi
Bende pek bilgi sahibi değilim. Nerdeyse aynı netlere sahibiz. 105.5 alan, 42gkgy var bende de. 3 gün daha bekleyin hocam sıranız belli olur.
-
@klckyahilal hemde kralı var kardeş.
-
@klckyahilal 2017 mulakatindan elenen biri olarak söylüyorum
-
@yea-sbf ohh maşallah
-
70 gkgy
Hukuk:25
İktisat: 21
Maliye: 23
Muhasebe: 14
Ne gelir arkadaşlar -
Gerçekten bir kaç gün sonra açıklanacak sonuçlar için bir yandan endişeli, bir yandan da heyecanlıyım. Çok enteresan bir yıl, masaya koysan bomba diye korkulacak netlerle insanlar kaç puan alacak? Endişeli ve heyecanlıyım.
-
@antimülakat puanlar yüksek gelecek gibi ancak sıralamalar oldukça şaşırtacak bence, hocam 100 netin altında 3-5 kişi var
-
@manisalipinar, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
70 gkgy
Hukuk:25
İktisat: 21
Maliye: 23
Muhasebe: 14
Ne gelir arkadaşlar
80 -
@politics06 sadece forumlara bakarak konuşmak ne kadar doğru?
-
Türkiye çok şaşırtıcı bir ülke arkadaşlar sadece forumlara bakarak bir sonuca varamayız
-
Hukuk 30
İktisat 28
Maliye 32
Çeko 21-24
SGK denetmenlik için yeterli diyebilir miyiz. -
@maesteo kültüryetenek sınavında adını soyadını yazıp çıkmadıysan sgk müfettişliğine bile yeter rahat ol