KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@gresham-t p48de ilk 1000 girmek lazim hocam yoksa maliye bakanligi disindaki sinavlar hayal oluyor
-
@gökyeleli hocam gerçekten mi en azından 75 alır moral olur diyordum ...
-
@kpssever13, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Selamlar..
Bayram falan bahane beynimi kemiriyor şu 31 Ağustos tarihi
60 gy gk
20 hukuk
20 muhasebe
15 maliye
12 iktisat...
Çok mu kötü gelir hocalarım
Kafayı yiyeceğim sanırım, 100 netler varken..
Yine yazmıştım ama 75 gelmez mi hocalarım :((Tam 75 gelir hocam
-
Hocam şimdi ne önemi var diyebilirsiniz ama biraz olumsuz dönemler geçirdim ve çok ciddi çalışma sergileyemedim, çevremin bana inanması ve gelecek döneme moral olarak başlayabilmem için 75 i bu kadar dillendiriyorum..
-
Umarım bi 75 görürüm çevrede bunu görür ve yeni dönem umutlu olurum.. hem belki guy içinde şansım olabilir.
Yani 31 Ağustos’a kadar bana uyku ve her şey yok:(
Herkesin yorumu İçin teşekkür ediyorum Allah yardımcımız olsun, işimiz çok zor. Kimselerde anlayamıyor bizi -
@kpssever13 hocam 75 alırsınız da mesele su ki 75 alıp 15000 sıralama geldikten sonra pek bir anlamı yok. ben böyle konuşuyorum belli de olmaz yine umutsuz olmayın sonucu beklemek lazım. guy için bi 10000 e girmek lazım yine de.
-
Guy için endişe etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bu sene ki ilan ile birlikte 2017 yılında Guy'a girme talebi olan kişi sayısı oldukça azalacaktır. Bu sene bile puanların durumu ortada iken, önümüzdeki sene GUY yine dönem sonuna doğru açılırsa puanlar epey düşer ve yine 75 puanı olanlar bir çok yere girmeye hak kazanır. Bunun için Guy meselesinde endişe etmeyin, yeter ki ilan açılsın.
-
83,5 GK-GY
75 ALAN NETLERİ
GUY gelir diye umuyorum. Maliye ve Muhasebe fena değilken, iktisatta zorlanmam saçma oldu. Esneklik sorusunu dahi yanlış yaptım -
Kpsssi iyi geçen arkadaşların şimdi yapması gereken tek şey ydsye hazırlık olmalıdır bence. Guy,vmy,sgk beklemekle ömür geçmez.
-
@officialsecret kpss iyiden kaatınız kaç hocam ve yds den ? Benim yökdilim vardı ama o da bi işe yaramıyor, yds şart
-
@politics06 hocam kpss 80-90 puan arası arkadaşlar için yds 70 birçok kapı açar. Kapanıp 3 ay çalışılsa hallolur sonra çok ekmeğini yersiniz ydsnin.
-
@officialsecret Haklısınız hocam sınav geldi mi gelecek mi endişesiyle yaşamaktan iyidir
-
@officialsecret peki hocam hiç bilgisi olmayan biri olarak yds için nasıl bir yol izlemeliyiz online kursmu almaliyiz dersaneye mi gitmeliyiz? 3-4 ayda halledebilmek için tavsiyeleriniz nelerdir?
-
Sonbahar ydsye hazırlanamadım 2019 ilkbahara girsem kurum sınavlarında kullanabilirmiyim 2018 kpss puanımla birlikte
-
hocam ben kurs taraftarı biri değilim, youtubeda birçok yds hocasının videoları mevcut. Bir de piyasada olan ingilizce makale kitaplarından edinip günde birkaç saat ingilizce metin okuma alışkanlığı edinirseniz çok rahat halledersiniz.@altinbasumit
-
Cumaya ne kaldı şurda canım (bezdim yeminle açıklansa da yolumuza baksak )
-
@rootofallevil Herhalde 2018'de KPSS'ye girip sonuçları bekleyenler arasında en heyecanlı olan sizsiniz.
-
Hukuk ve muhasebe 15 iktisat 20 maliye 23 bişey olur mu bu netlerden beni bi aydınlatın 55 60 arası gy gk
-
Puan gelcek tmm da guy ilanı vmy ilanı ne zaman çıkar belli değil bn üniden Özgür Saraçla konuştugmda eylülde başlaman yerinde olur dedi . Ufaktan başlarım bende
-
Sınavin açıklamasi yaklaştıkça burda yazılan netler düşmeye başladı. Önceden 100net aşağı yazan göremiyorduk.