Bedelli askerlik kredisi 2018
-
Harbi tam şu bedelli meselesinin söz konusu olduğu dönemde faiz oranları yükseldi. Ahhh kötü niyet ahh insana neleri düşündürüyor. Umarım ekonomide yaşananlar ile bu konunun çakışması tesadüftür.
-
Dostlar ne yaptınız kredi mevzusunu çeken oldu mu neresi daha uygun araştırdınız mı ?
-
@economist-04692 halkbanktan 1.74 e cekmistim.en uygunu halkbankti arastirmalarima gore.
-
@economist-04692 ziraat 1.63 iken çekmemiştim düşer die geçen cumartesi 1.85e yükseldi hala çekmedim ama bu gidişle daha da yükselecek gibi faizler özellikle özel bankalardaki krediler 2.60 bandında çok fazla ya Allah yardımcımız olsun
-
@sofuoglu hocam krediler gerçekten çok yüksek ama bir düzenleme de yapmadılar sadece bu iş ne olacak bilmiyorum.
-
@economist-04692 * bu iş için
-
geç başvurup geç gideyim diyorum inşallah sakata gelmem
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Bedelli askerlik kredisi 2018
@economist-04692 ziraat 1.63 iken çekmemiştim düşer die geçen cumartesi 1.85e yükseldi hala çekmedim ama bu gidişle daha da yükselecek gibi faizler özellikle özel bankalardaki krediler 2.60 bandında çok fazla ya Allah yardımcımız olsun
1.85 iken de çekmedim az önce baktım ziraat çalışan için ihtiyaç faizleri 2.07 e normal ihtiyaç kredisini ise 2.25 e yükseltmiş, bu nedir böyle yav imar barışı kredisi düzenliyorsun 1.35lerden veriyorsun ama bedelliye yönelik kredi çıkartmıyorsun..
-
@sofuoglu Ben akbank'a sormuştum 2.55 civarından kredi veriyordu.
-
@sofuoglu bugün mesai bitimine doğru sıra bekledim ziraatte. görevliye yoğunsanız gideyim pazartesiye geleyim dedim. bedelli için çekeceğimi söylmiştim. o da yok siz zamanınız varsa bekleyin, olur da pazartesiye faiz oranı artarsa bugün şube kapanmadan başvurursanız o oranda çıkar dedi. 1.90'dı oran. maaş müşterilerine ve emeklilere 1.85'ti. aynı gün halkbank ve vakıfbank 2.60'tı. halkbank dedi ki bayramdan önce 1.85'ti yeni artış geldi. bankacı hanım 2'nin altında faiz veren bir tek biziz demişti gururlanarak. pazartesi 2 tane fatura ödeme talimatı getirin, paranız hesaba yatacak dedi. hatta 5 ay boyunca ödeyeceğim kredi miktarının aylık tutarını da bana söyledi. aslında ekimde çekecektim ama tcmb faiz artıracak diye perşembe toplantısında bugünden gideyim dedim. hayatta bazen şanslı olabiliyoruz. sanırım sadece görmek lazım. bankacı da acaba artış olacağını biliyordu da bana mı acıyarak mesai sonuna sıkıştırdı anlamadım bence çekecek arkadaşlar 2.07'den çeksin. 13 eylülden sonra yine artabilir.
-
@evandro özel bankalara girmiyorum bile hocam onların faiz oranları çook uçuk
@islimbot valla hocam hakikaten şansınız ve nasibiniz varmış gerçekten ben de ilk kredi çekmeye karar verdiğimde ziraate çalışana ihtiyaç faizleri 1.63 dü sonra düşer mi diye bekledim düşmedi, 1.87e çıktı orada kalır bir müddet belki parayı farklı yollarda bulurum die bekledim şuan 2.07 Valla hocam ben pztesi 2.07 den bi 10-11 bin çekeceğim ki bir 3. Pişmanlığı kaldıramam -
@islimbot ben de 1.85 ten girdim, bari ordan biraz kurtardık
-
@genclerbirlikli ekim de faizler nolur sizce?
-
Daha da artacak. Çekmeyi düşünen vakit kaybetmesin.
-
@richie-rich büyük ihtimal artar.
-
@paca08, içinde söyledi: Bedelli askerlik kredisi 2018
İmar barışı için 1.33 kredi faiz oranı belirlediler. Ben bundan dolayı son aya kadar bekleyeceğim. O zamana kadar yararlanan sayısı artsın diye düşük faizli krediler çıkarırlar.
Bekliyo musunuz hala?
-
@richie-rich Bu derece sıkıntıların yaşanacağını düşünmüyordum. Bundan dolayı pazartesi günü bankaya gidiyorum. Eğer daha düşük faizli kredi çıkarsa da kısmet değilmiş derim.
-
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/kampanyalar/emeklinin-artisi-kredi-paketi
şöyle bi şey var. yakını ziraatten maaş alanlar yakınlarına çektirip ödeyebilir. oran 1,85