2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılıgı İstatistik
-
@istatistikçi Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler hocam. Bazı şeylerle imtihan oluyor insan dünya imtihan dünyası sonuçta. Bazen çok istediğiniz şey olmaz isyan ederiz kahroluruz sizi burda en iyi anlayacak benimdir. 0,06larla son dakika tercih değişiklikleri ile atanamamın ne demek olduğunu iyi bilirim. Sabredin İnşAllah daha iyi yerlerde olacaksınız emin olun.
-
çalışmadık girdik, geldi.
Calışmadan mülakata da gireriz o da gelirse kaburga dolması ismarlayacam :).. Söz -
Sağolun hocam demek istediğimi tek siz anladınız.Herkes için hayırlısı olsun. @fthdmrr, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılıgı İstatistik
@istatistikçi Üzüntünüzü anlıyoruz hocam tartışmıyoruz dert paylaşımında bulunuyoruz.
-
@fthdmrr taban puan 77 yi alan başka olmamış enteresan ️
-
Dguy için istatistikçiler ayrı sıralanmış doğal olarak. Ben de bu süreçlere yeni dahil olacak biri olarak soruyorum Guy için sadece şehirlerin sıralamaları var; yani guy da branşa göre sınav değilde herkese ortak tek bir sınav mı oluyor aydınlatır mısınız?
-
@ist2015 Evet 20 kişinin çağırıldığı 2012 sınavında bile 75 taban puanı alan fazladan kişiler vardı bu kadar kişinin içinde puanı 77 olan demekki sadece sonuncu kişi var düşündürücü.
-
@ist2015 cümle eksik kalmış sonuncu kişi ile birkaç kişi olacaktı.
-
@quard dguy sadece ankara da calısıyor, alım sadece ankara ya oldugundan tek puan oluyor, guy ise il il heryere alındıgından il bazında puan oluyor. Ikısındede tek bir sınava giriyosun dguy da ankara yo tercıh edıyosun guy da ise herhangi bir ili tercih ediyorsun ve o ili tercih edenler o ilin taban puanını olusturuyor.
-
arkadaşlar diğer başlıklarda facebookta twiterda siz de vmy için etkinlik yapalım lütfen 1000 kişilik guydan veya dguydan 500 kişinin elini çekmesi ne demek farkında değil misiniz ? guy için 1500 kişiden 1000i iş sahibi olması demek müthiş bir şansımız var demek ki dguyu saymadım bile. Bu yıl mülakata kalanlar olarak şansımız hiçbir yıl olmadığı kadar yüksek. Bu sebepten ötürü hem bakanlığı bu konuda bilgilendirmek guydan önce vmy dguy süreçlerinin tamamlanması için baskı oluşturmamız şart bu fırsat bir daha ele geçmez. Ben 79.9 ile vmy başvuramadım ama her platformda desteklerim çünkü 1. derecede beni de ilgilendiriyor dostlar lütfen birlik olalım.