2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@ekeblad Yıldırım Beyazıt daha kolay soruyormuş merkez göç arkadaşlarım öyle dedi
-
@ekeblad Bi de bu OECD in rehber ilkelerini bulabildin mi ben bulamadım da bulabilen var mi ya da ben o kısımlarfan da gelir diye düşünüyorum
-
@sbf13 valla ben kişisel verilerin korunması diye google a yazdım .makaleler çıkıyor .biraz okudum ama o kadar birbirine benziyor ki şu anda tamamen unuttum .yani okusan kişisel veriyle ilgili çok fazla düzenleme var .AİHS ,AB bunun gibi kuruluşların hepsinde kısım kısım koruma var .o dediğinizi de hiç duymadım valla .ilk defa duyuyorum :(((
-
Kamucu olarak uluslar mezunlarıyla aynı seviyeye gelebilmek için son 4 günde siyasi tarihle türk dış politikasını hatmettim. mevzuata şimdi başlayabildim. çok şükür kısaymış. ben de seçici soruların oradan gelmesini ümit ediyorum. burada sakarya üniversitesi libki paylaşılmış ama insan kaynakları ile personel yönetimi aynı sey değil. personel yönetimi de bence 657 sayılı kanun falandır. ona çalısmayı düşünmüyorum
-
bence seçici soruların uluslardan gelmesini hiç istemeyin arkadaşlar .bir mahkemenin yargı yetkisini sorar öylece kalırsınız .sana bi münhasır ekonomik bölgeyle ,kıta sahanlığını sorarsa öylece kalırsın .uluslararası hukuk da bu konular sayfalarca anlatılır .mesela sen 2.dünya savaşına çalışırsın tamamım dersin ama öyle bi şey yok.mesela bizim sınav sorularımızdan biri 1 eylül 1939 la 4 eylül 1939 arasını açıklayınızdı.hadi bunu teste çevir hanginiz yaparsınız .bunun gibi bin tane örnek yazılır .burdaki temennimiz orta dereceli sorular .ve bu konuda da biraz şans devreye girecek galiba .
-
@ekeblad anladım kanunda da geciyor da bu ilkeler belki sorulabilir diye düşündüm İngilizce metin var da türkceyi bulamadım
-
@sbf13 http://www.masak.gov.tr/userfiles/file/kisisel_verilerin_korunmasi_ve_paylsim_rehberi.pdf bak böyle bi şey var .sabrınız varsa okuyun ama adama bildiğini unutturuyor
-
ne kadar çalışsa da kendini yetersiz hisseden var mı benim gibi ?
-
@ekeblad kesinlikle ben
-
İktisat mezunu olarak girdiğim ve birkaç gün bakabildiğim sınav için kesinlikle işimin şansa kaldığını düşünüyorum herkese başarılar umarım az uluslar sorusu çıkar
-
@ekeblad sadece kanundan 20 soru gelecek deseler öyle hissetmezdim ama kanun yanında " ve diğer düzenlemeler, kişisel verilerin korunması ile ilgili uluslararası mevzuat ve uygulamalar" demesi yüzünden ben de öyleyim.
-
@fg94 aynı durumdayım hocam rekabet sinavindan sonra olmasının etkisi de hissedilir derecedeydi. Hayırlısı olsun inşallah bol iktisat sorarlar
-
@islimbot ben de uluslar mezunuyum en az sizin kadar eksiğim ,sizler kesin iktisat çıksın derken ben daha uluslar çıksın ya da çıkmasın diyebilecek pozisyonda değilim .o kadar yani ... son olarak da tvs ye bakıcam ve bu defteri kapatıcam
-
@islimbot diğer düzenlemeler kısmı sıkıntı evet .Diğer erken ?ne kadar geniş bir kavram
-
arkadaşlar vergi hukukunda sadece tvs ye mi baktınız yoksa vuk a felan da baktınız mı
-
@ekeblad ben sadece tvs çalıştım.
-
@adolf-stalin ben vuk’a da baktim hocam ne olur ne olmaz diye bu arada birşey soracağım. Kişisel verilerin yurtdışına aktarılmasında yeterli korumanın bulunduğu ülkeler açıklandı mı ? Bir bilgi var mi bununla ilgili sitede göremedim ben
-
@wasp61 hiçbir fikrim yok bu konuda
-
Ösym nin kpssde verdiği kurşun kalem setini götürmeyi unutmayın. Boş yere kurşun kalem satıcılarına para vermeyin
-
Cevabi Türk keneşi olan soru tacikistandan dolayı iptal edilmeli