2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@bebekdinazor hocam onu ben de düşünmüştüm sınavda ama 21.6 gibi bir şık da yoktu. Mantıksal açıdan saçma bir soruydu yani.
-
Arkadaşlar acaba kaç ile kapatır. Sınava giren adaylar olarak tahminlerinizi merak ediyorum.
-
@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
hadi bu da son. temel haklarım sınırlandırılma durumu sorusu vardı. şıkları hatirlayan var mi ?
bunu pas geçmeyin. bana tüm şıklar doğru gibi gelmişti bu soruda o yüzden ısrar ediyorum.
-
@audit “...ancak anayasayla sınırlandırılabilir.” Diye bir şık vardı. Yanlış tercih oydu sanırım.
-
@bebekdinazor, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit “...ancak anayasayla sınırlandırılabilir.” Diye bir şık vardı. Yanlış tercih oydu sanırım.
teşekkür ederim.
GATT DTÖ sorusunu kesinlikle yanlış mı kabul ediyoruz şimdi ?
-
@bebekdinazor, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Aynen ben de bu sıkkı yaptım
-
@audit hocam çekirdek haklara dokunulmalı diye bir şık vardı.Cevap o olacak.Çünkü istisnalar dışında çekirdek haklara dokunulmaz.
-
@siyasalcowfest 77-78
-
@audit hocam yanlış olması lazım. ben hala sorunun nasıl bir mantıkla hazırlandığını idrak edemedim.
-
@audit cevap muhtasar beyanname
-
@audit cevap mülkiyet hakkı. Şıkları tam hatırlayamadım. Mülkiyet hakkı negatif, diğerleri pozitifti sanırım.
-
Realistlere göre insan kötü ve günahkardır. İnsanlar güç elde etmeye ve
diğerlerine üstün gelmeye karşı sürekli şiddetli bir arzu içindedir. Bu düsüncenin
2.Dünya Savasında ortaya cıkan devletler arası siddet ve hırsdan etkilenerek
ortaya cıktığı asikardır. Ekonomik konular, askeri konulara göre ulusal güvenliği
daha az ilgilendirmektedir. İdeolojik tercihlerin bir önemi yoktur. ""Önemli olan
devletlerin çıkarıdır.""Realizmde uluslararası ilişkiler.
-
Anayasa ile ilgili soru sadece anayasaya göre sınırlanır diye bir şık vardı onu yaptım. Diğerleri sınırlamada dikkat edilmesi gereken ölçütlerdi
-
@bebekdinazor olmayan bi sık yazıyorsunuz ya bravo diyorum .onda bile insanı şüpheye dusuruyorsunuZ.
muhtasar beyanname diğeri de .yüzde yüz eminim . -
bugün de açıklanmayacak herhalde dostlar
-
@arven16 Arayan var mi kurumu? Sorular 3 -4 gun sonra yayinlanir denmişti.
-
Verdiğimiz cevapları unutmadan açıklansa artık
-
Sorularla beraber sonuçları da açıklasalar...
-
@öğrenci Keşke...
-
Aslında testti hepsi. Üstüne düşülse ilk hafta da açıklanır ama sanmıyorum. Daha sorular yayınlanacak, itiraz süresi dolacak vs. derken. En azından inşallah o 45 günü beklemeyiz.