2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
link atar mısınız
-
Benim de başarısız olmuş. Beklediğim için şaşırmadım.
-
Hakkımızda hayırlısı olsun benim başarılı arkadaşlar en azından çoğu arkadaşımızın pttsi de vardı inşallah her iki yer de beklentilerimizi karşılayacaktır sıkmayın canınızı
-
Kazanan herkesi tebrik ederim Süreç zor geçse, sıkıntılar çıksa da sonuçta burası bi üst kurul ve her halükarda işsizlikten bin kat iyidir.
-
Yedek listeyi nasil ogrenebiliriz arkadaşlar
-
benim de başarısız hayırlısı olsun. kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Buradan umudum yüksekti ama malesef olmadı.
-
Burayı kazanıp insan haklarına basvuran/ başvuracaklar var mıydı bildiğiniz?
-
@öğrenci Kazanan arkadaşlara da hayırlı olsun.
-
bende başarısız oldum. kazananları tebrik ediyorum
-
Arkadaşlar merhaba, kazananlara hayırlı olsun. Ben de yedek listesindeymisim, ikinci sıradan. Şimdi yedeklerin ne yapması gerekiyor biz yine bekleyeceğiz sanırım
-
başarısız olan arkadaşlar puanlariniz düşük muydu acaba ?Benim 80 di
-
@ekeblad kpss 87 kurum 84tü hocam
-
Kazanan arkadaşlardan insan hakları kurumuna başvurmuş olan varsa başvuru çekme konusunda hassasiyet gösterseler malum ilanlar ortada.Kazanan herkese hayırlı olsun
-
Benim 80 bende yedeğim. Bekeyecegiz sanırım ama sanmiyorum kimse feragat etmez ki zaten 10 kisi yani
-
@wasp61 umarım gelir hocam belli olmaz .Ancak yedek olmakşu durumda kaybetmekten daha can sıkıcı .en azından bizim için bu süreç bitti .ama sizler de umt devam edecek
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. İstihdam uzman yard. Başvuran arkadaşlarımız varsa başvurularını çekme konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Yarin son gün.Nolur duyarli olalım arkadaşlar. Çok zor dönemlerden geçiyoruz birbirimize destek olalım.
-
@ekeblad umudum yok artik hocam ya artik gercekci olmakta fayda var nasip kismet. ptt var elimizde bunada şükür şu konjonktürde. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun güzel ve yeniliğe, yeni uygulamalara oldukca açık bir kurum.
-
@ekeblad Kpss 90 kurum 80'di
-
@dididilara hocam ben de yedek 1 im napıcam bilmiyorum