2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@ekeblad
fg94 isimli arkadaş rekabeti kazandı feragat edeceğini söyledi , puanı da yüksekti bu arkadaşın bizim için de iyi bir haber -
@xyz123 öyle tabiki .1 kişi bile feragat etse o kadar önemli ki...sonuçta 10 asil 10 yedek olacak .öyle olunca yüzde 50 şansımız oluyor
-
@ekeblad Beş yedek olmuyor mu?
-
aynen hocam 5 kişi olacak çünkü asil adayın yarısı kadar yedek belirlenir diyormuş
-
@gs47, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Öğlen kurumu aradım bu hafta açıklanacağını söylediler, bugün açıklanmaz heralde bu saatten sonra
bilgi için teşekkürler hocam en kısa sürede açıklanır inş
-
bugün kurumu arayan oldu mu arkadaşlar ben aradığımda yetkili kişi kurum dışında dediler
-
@lawyer1 artık onlar da bıktı galiba açıklansa da herkes rahatlasa
-
Şimdi de komisyon değerlendirilmesi devam ediyor dedi Bu hafta da açıklanmayacak anlaşılan.
-
Personele bağlamıyor kadın direttim ama nafile
-
@garfield belli olmaz bi bakmışsınız açıklanmış...
-
YANLIŞ ANLAŞILMASIN AÇIKLANMADI.öyle yazdım pişman oldum
-
https://sinavsonuc.kvkk.gov.tr sayfa bugüne dek sorunsuz açılıyordu. Eğer sizde de sayfa görüntülenmiyorsa muhtemelen sonuçlar yükleniyordur.
-
@hegia-sophia bende de açılmıyor
-
Şimdi konustum. Bugün aciklanma ihtimali var mi dedim evet var dedi. Site aciliyordu ama şimdi acilmiyor acaba sonuclar mi yukleniyor dedim gülerek, yani calismalar var evet dedi, yarina kadar en gec aciklanir sanırım. Ama bence bugün aciklanacak aksilik cikmazsa. Mulakata kaldigimi ogrendigimde halamdaydim, bugün de halama gidiyoruz musafirliğe, hadi bakalım inşallah olur
-
İyice komik duruma düşmeye başladık anlaşılan
-
Bu saatten sonra açıklanır mı ki arkadaşlar?
-
Bekledik bekledik ANIMOTO şirketinin veri ihlâl bildirimi geldi
-
@tugceli hocam mulakata kalanlar saat 8 civari belli olmustu yanlış animsamiyorsam akşam vaktiydi yani
-
sınav sonuç linkinden girin açıklandı.
-
Sonuç başarısız kazanan arkadaşlara hayırlı olsun güzel bir süreçti.