2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@wasp61 CİMER e yazmanın zamanı geçti mi hocam ? ben de merak ediyorum kaç verdiler .benim de yazılı puan 80 di.
-
kurumun servisi var mı? biliyor musunuz?
-
@ekeblad onun bir zamani var mi bilmiyorum. Yazin gonderdin. Duruma göre cevaplarlar zaten ki geri dönüşte aliniyor zaten
-
@mueyyide servis yok ego kartı yüklüyolar.
-
Ankara henüz gelmedi dediler arkadaşlar anlaşılan bizim nisanı bulacak.
-
Arkadaslar ben de başka bir kuruma atandim gvs istendi siz su an bu süreçten geciyorsunuz sormak istedim, ayın 15 i için evrak teslimi son denmisti gvs yapılacak,Nisani gözden çıkardım Mayıs'i da cikarayim mi ?
Ek olarak söyle bir sorum daha var gvs devam ederken gvs de verdiğim adreste olmasam bir sıkıntı olur mu? Ankara'ya tasinip yüksek lisans için ielts kursu vs bakacagim ne olur ne olmaz bolunmesin kurs diye bir an önce ankara'ya tasinayim dedim. Ailem mevcut ikametgahimizda olacak ama bir telefonla geri dönerim bir şey olursa diye düşündüm. Sizce benim ankara'ya taşınmam bir sorun teşkil eder mi ? Eve bile ugramiyorlar genelde ve daha önce de gvs si bitirip sonuç açıklayan bir kurumda yedeklerdeydim.
-
@snickers hayırlı olsun. Süre konusunda net bi durum yok hocam, ikamet ettiğiniz şehir vs gibi etkenlerden dolayı farklılaşabiliyor,yani bir ay da sürebilir bir buçuk,iki ay da sürebilir. Bu sürede evde olmasanız bi sorun olmaz elbette ki. Eve gelen giden olursa da zaten aileniz varmış ikametinizin olduğu yerde, bir sorun olmaz bence.
-
@ekeblad, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@wasp61 CİMER e yazmanın zamanı geçti mi hocam ? ben de merak ediyorum kaç verdiler .benim de yazılı puan 80 di.
Kaç verildiğinin ne önemi var elendikten sonra.
-
@snickers Kardeşim sen sanayi bakanlığı kazanmamış mıydın?
-
@yorgun Teşekkürler hocam cevap için size de hayırlı olsun. Ben de bir sorun olacağını zannetmiyorum ama insan yine de bi sormak istiyor surectekilere @Alageyik08 Evet hocam sanayiye atandim
-
@snickers rica ederim,mesleğinizde başarılar dilerim
-
@alageyik08, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Forumu okurken sizin mesajlarınızı görüyordum hep. Bana kpss konusunda biraz taktik verir misiniz? Atandınız sanırım nasıl gidiyor memuriyet?
-
@gaddar-kerim, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@alageyik08, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Forumu okurken sizin mesajlarınızı görüyordum hep. Bana kpss konusunda biraz taktik verir misiniz? Atandınız sanırım nasıl gidiyor memuriyet?
Adam memur olmuş halen daha buralarda dolanıyor. Cidden memuriyet insanı koreltiyor, kafa yapısı mentalite bırakmıyor diyorlar ekşide orada burada da doğrular. Şimdi memur olup maaşım olsa o cafe benim o bistro senin dolanirdim. Biraz vizyon biraz misyon ya..
-
@mülayim-sert, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@gaddar-kerim, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Adam memur olmuş halen daha buralarda dolanıyor. Cidden memuriyet insanı koreltiyor, kafa yapısı mentalite bırakmıyor diyorlar ekşide orada burada da doğrular. Şimdi memur olup maaşım olsa o cafe benim o bistro senin dolanirdim. Biraz vizyon biraz misyon ya..
Hocam cafe bistro dolanmak mı vizyonerlik? Kamudan sizin gibilerin uzak tutulması gerekiyor. Mazallah atansanız işinizin başında olup görevinizi icra etmek bir tarafa arkadaşlarınızla çay, kahve içip magazin dedikodusu yaparsınız adını da vizyon koyarsınız.
-
@gaddar-kerim
https://youtu.be/f1tfVfsYddc
Magazin erkek adamı bozar. Biz de o işler olmaz. -
@mülayim-sert, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@gaddar-kerim
https://youtu.be/f1tfVfsYddc
Magazin erkek adamı bozar. Biz de o işler olmaz.-de bitişik yazılacak yalnız.
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
-
-
Şu başlık altında saçma sapan tartışmayın bir haber alacağız diye girip bakıyoruz , kirletmeyin şurayı.