2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Mülakatlar tamamlandı mı ?
-
Bana facebook un bilgi sızdırması ile ilgili olan dava soruldu.
-
Pazartesi günkü mülakat için kurumdan saat ertelemesi nedeniyle aranan oldu mu acaba?
-
@kivi beni aradılar.
-
Hukukçuların mülakatı bitti mi?
-
Beni de aradılar. Öğlene alındı.
-
Bitti mi mülakatlar?
Benim mülakatım kötü geçti muhtemelen olmayacak ama umarım erkenden açıklanır da önümüzden biraz kişi çekilmiş olur.
-
@öğrenci hocam kötü ya da iyi bilemeyiz ki.burda bireysel yarışmıyoruz diğerlerine göre yarışıyoruz .sen diğerlerinin ne kadar iyi ya da kötü olduğunu biliyor musun ?benim de iyi değildi ve benim de umudum yok .
-
@ekeblad Hocam olumlu ya da olumsuz inşallah erkenden acıklanır burası o yönden sordum. Galiba mülakatlar bitti.
-
Mülakatlar bitti ne zaman açıklanır dediğimde kimsenin zerre fikri yoktu hayırlısı 1 ayda açıklanırsa şükür
-
benim mülakat da çok iyi değildi teknik sorular ciddi zordu ama hepimizin şansı var hemen olumsuz düşünmeyin
-
@hegia-sophia Çok fazla insan mülakata girmedi zaten su an belli olmustur bile sonuclar. Bir an önce açıklarlar umarım.
-
@öğrenci benim de dikkatimi çekti içeri alınmadan önce bizle ilgilenen memurun elindeki kağıtta gördüm gelmeyenleri işaretlemiş baya vardı işaretli isim hakkımızda hayırlısı
-
@ttolga3 Hayırlısı hocam Süreçleri uzatmazlar inşallah, benim pek umudum yok ama soru işareti olmaz kafamda.
-
@ttolga3 hangi bölüm hocam ?
-
iibf girmedi diyorsanız bence bunda bi yanlışlık var .whatsapp grubundan biliyorum 1 kişi girmedi .perşembe günü şehir dışı gelenlerden hepsi gekdi diye biliyorum 8 kısiydi yanlış hatirlamiyorsam.ben son gün girdim .ortalarda girdim .ve ben girene kadar herkes girdi ve yoklama yapıldığında hiç eksik yoktu .herks burda dedi .
-
Mühendislikten mülakata katılmayan Pazartesi günü için 1 kişiydi. Herkes katılmış diyebilirim.
-
@ttolga3 gelenlere yoklama yapmıştı. Gelenler olmasın o işaretliler
-
Hukuk ve mühendislikleri bilmiyorum ama ibf'de katılım epey iyiydi.
Var mı kurumu arayan soran sonuçlar için ?
-
@öğrenci bugün iki kere aradım,açan olmadı. Benim de umudum yok ama bazen de 42 de 10 kişi fena bi olasılık değil diye de düşünüyorum.