2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Başlığı amacından saptırmayalim lütfen. Konu dışı sorunuz diyeceğiniz varsa özelden konuşabilirsiniz.
-
Arkadaşlar en azından gvslerde hangi süreçte öğrenebilme imkanımız var mı ? Daha önce emniyeti arayıp soran öğrenebilen vesair oldu mu ? Bu tarz iletiler okumuştum daha önce sanki bilginiz var mı ?
-
@hegia-sophia ben aradım ama kurumunuzu arayınız, bilgi veremiyoruz demişlerdi.
-
@yorgun ben de şimdi Ankara emniyeti aradım hocam 3-4 ay sürüyor dediler sağ olsunlar
-
@hegia-sophia 3-4 ay cok uzun değil mi hocam yani yakın zamanlar için ben hiç bu kadar süren gvs duymadım.
-
@hegia-sophia siz tam olarak kurum adı verip mi sordunuz ,devam ediyor mu dediler?
-
@yorgun Hocam kurum adı verdim ama pek umursamadılar direkt 3-4 ay dediler.Muhtemelen seçimlerden dolayı böyle polislerin sürekli görevlendirmeleri var şu sıralar il il geziyorlar. Fırsat bulamıyor olabilirler
-
Sabah itibariyle kurumu aradım, Ankara ile İstanbul henüz tamamlanmamış. An itibariyle 3 kişi çalışmaya başlamış, gvs’ler bittikçe bekletmeden başlatacağız dendi.
-
@abc101 ben arayıp adımı söylemeye utanıyorum artık hocam o kadar çok aradık ki tez zamanda gelir inşallah teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
-
@hegia-sophia Rica ederim ne demek. İnşallah en kısa sürede başlarız dediğiniz gibi.
-
Ankaradaki bazı personelin gelmiş sanırım
-
@zigana Aynen Ankaradakilerden gelenlerin de bir kısmı bugün onaylanmış, bir kısmı da yarın onaylanacakmış.
-
@hopelessjobless @zigana kurum tarafından aranan oldu mu arkadaşlar?
-
@yorgun Benimki onaylanmadığı için henüz aranmadım. Ama onaylananlar arandı mı bilmiyorum. Ayrıca tebligatı e-postayla yollamıyorlarmış, normal posta ile yollanacakmış. Tebligatı bekleyeceğiz sanırım başlamak için.
-
@hopelessjobless elden tebliğ alabileceğimizi düşünüyorum. Yarın onaylanacaksa perşembe - cuma gidip elden tebliğ alınabilir.
-
@yorgun kurumu arayıp sorun hocam ben dahil birkaç kişinin yarın onaylanacakmış pazartesiye tebliğ olur muhtemelen dendi.
-
@hopelessjobless anladım teşekkür ederim bilgilendirme için sağolun.
-
@hegia-sophia arayayım bir,sağolun teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar kurumu aradım tebligatınız yollandı istediğiniz zaman gelip başlayabilirsiniz dendi , yani postayı beklemenize gerek yok
-
Halen onaylanmamış olan arkadaşlar bugün 4 de gelecekmiş başkan yarın öğleden sonra arayıp bilgi alıp cuma elden tebliğ ile işbaşı yapabilirsiniz dendi.