2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Benim de yarın. Ancak aranmadım arkadaşlar
-
@johnrawlss Ankara da ikamet edenler için ertelenmiş arkadaşlar. Ankara da ikamet etmeyenler yarın girecekler yine
-
@johnrawlss Evet benim direkt ikametgâhımı sordu hanımefendi.
-
@hegia-sophia HOCAM KİMSE YAZMAK İSTEMİYOR GALİBA ...
-
5 kişi komisyon Başkan dahil , 5 soru sordular genel kültür, alan ve kurumla ilgili , gergin bir ortam yoktu.
-
@xyz123 Kurum sorusu detaylı mıydı hocam?en son teşkilata dışarıdan atanacak personele dair kısmına çalışıyordum
-
@öğrenci
Yok hocam o kadar değil:) ancak iyi öğrenin neyin ne olduğunu -
Bugün giren arkadaşlara başarılar
-
Arkadaşlar mülakatta başka bir kurumun da mülakatına girdiğimizi söylememiz dezavantaj oluşturur mu?
-
@bayke alnımızda hangi kurum yazılıysa orası olur. işsiz bir adayın birden fazla mülakata girmesi kadar doğal birşey olamaz.
-
Şahsım adına pek iç açıcı mülakat geçmedi. Sanırım olumsuz sonuçlanacak. Hayirlisi...
-
@bayke aslında büyük nenem nostradamustu böyle bir kurumun açılacağını yıllar önceden bana vasiyet etmişti ve hep zihnimde bu kurumun hayaliyle yaşadım diyelim ben öyle yapmayı düşünüyorum
-
@öğrenci sorular çok mu zordu hocam? Hakkınızda hayırlısı diyelim. Benim de ilk kurum mülakatım olacak. açıkcası geriliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@hopelessjobless Çok zor olduğunu söylemem doğru olmaz,heyecanım da yoktu ama bazen iyi geçmiyor maalesef.. En bildiğiniz şeyler bile bir an aklınıza gelmiyor
-
@öğrenci geçmiş olsun ama açıklanana kadar belli olmaz, diğer arkadaşların mülakatının nasıl geçtiğini bilmiyoruz sonuçta. ne tür sorular vardı peki hocam?
-
Cuma saatine denk geldim iki dakika sürdü,büyük ihtimalle olumsuz olacak, kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
-
@vastech siyaset bilimi,tarih,anayasa,kurum mevzuatı,uluslaraarası ilişkiler bölümlerinden sorular geldi.
-
@bayke iki dakika sürmesi tuhaf değil mi? Kendinizi tanıtma fırsatı vermediler mi hiç en azından.
-
@hopelessjobless 2 dakikanın bir dakikasında zaten kendimi tanıttım hocam, kalan bir dakika da sorularla geçti. Benden önce giren hanımefendi de eğer burayı takip ediyorsa onaylayabilir, onun da maksimum 4 dakika sürmüştür.
-
çok iyiymiş daha ilk heyecanı üstümüzden atamadan mülakat bitiyo hahahah