2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Ah yds ah
-
Niye 70, 65 olsa keşke 5 puana ihtiyacım var hayriniza
-
Basvurular kapanmadan sonbahar yds’sinin sonuclari aciklanmis olurmu acaba
-
@yesilcay başvurunun son günü 20 eylül.yds sonuç 4 ekim(ÖSYM sitesinde takvim var)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@luthor Düzeltilmek zorunda dostum bu hükme göre. Kurum farkında değil muhtemelen acemilikten. İlk ilanları daha çok yüklenmeyin
Şu kurumlarin başina @paretowilfredo , @luthor @Baumol @genclerbirlikli @Son-Kurşun @steward gibi arkadaslari geçirseler böyle acemilikler olmaz işte
Daha 2018 sonuçlari gelmeden, sinav ilanlari gelmeye başlamiş Hayirli Olsun girecek arkadaslara
-
@shady1 Estağfurullah hocam :)Daha bende başvuru yapacak yds puanı bile yok :):):)
-
yüksek mi kapatır arkadaşlar ?puan konusunda hiç bi fikir oluşmadı aklımda
-
@luthor başkanlarinda da oldugunu pek sanmiyorum dostum
-
Kurumu aradım. İlanı sırf 2018 puanı geçerli olsun diye kurum aylarca bekleterek verdi dedi. Kurumun takdir yetkisi dedi. Değişmeyecek sanırım
-
@islimbot kurumun takdir yetkisi hukukun üstünde sanirim
-
@shady1 hocam yds uzmanlıkta istiyorlar diye biliyorum yds belgesinin istenmesi kesin mi kurumu arayabilen arkadaşlar varsa sorabilir
-
Arkadaşlar bakın ben 2017 kpss puanı istemediği için cimerden yazdım. Mesele aslında sınava girip girmemek değil. Eğer bir şey olmaz dersek gittikçe daha fazla hukuki haklarımız elimizden alınacaktır. Kaldı ki 2018 sınavından puanlar nasıl gelecek belli değil. Hem bu tarz uygulamalara karşı durmak hem de hakkımız olanı almak için kurumu arayarak ya da cimere 2 dakkanızıa ayırarak yazaıp destek olmanızı bekliyorum. Puanım nasıl olsa yetmiyor yds puanım yok demeyin.
-
Yönetmelikte
Kurum tarafından gerekli görüldüğü takdirde, başvuru tarihi itibariyle son beş yıl içinde YDS’den veya dil yeterliği bakımından bunlara denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak.
Diye yazıyor. Yds şartı değişmez ama forum üyeleri kurumu 2017'nin de yönetmeliğe uygun olarak kabul edilmesi için şu aşağıdaki yönetmelikten bahsederek arayabilir mi? Müthiş bir hak kaybı olacak yoksa (Aradığımda yönetmelikten bahsetmedim. O nedenle ne derler bilmiyorum)
b) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlik süresi dolmamış KPSS’den, yarışma sınavı duyurusunda belirtilen puan türlerine göre asgarî puanı almış olmak.
-
@islimbot aynen kardeşim ben de cimere bu yönetmeliği belirterek yazdım. Herkes elinden geleni yapsın lütfen en olmadı kurumu arayın
-
@shady1 olmaz tabi ya
-
Şu yds şart oldu artık
-
Geçen seneki acemi ve kibirli halim geliyor böyle kurumları görünce. Bu sene hicbir kurumu kacirmayacagim. Hayırlı olsun.
-
@frustration şöyle bir yazı hazırladım. Olur mu? Kpss puanlarının 2 yıl geçerli olduğuna dair resmi bir şey varsa metni düzeltip öyle yollayalım.
10 Ağustos 2018 tarihinde resmi gazetede verilen Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı ilanı başvurusunda sadece 2018 KPSS puanı kabul edilmektedir. Kurumun 9 Şubat 2018 tarihinde çıkardığı yönetmeliğin 6. Maddesinin 2/a bendinde "Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlik süresi dolmamış KPSS’den, yarışma sınavı duyurusunda belirtilen puan türlerine göre asgarî puanı almış olmak." İfadesi yer almaktadır. KPSS ile ilgili yonetmeliğe göre puan türleri 2017'de değiştiği için sadece 2016 KPSS için geçici bir madde getirilerek 1 yıl geçerlilik öngörülmüştür. Bunun haricinde maddenin hukuki yorumuna göre 2017'den itibaren önceki yıllarda olduğu gibi alımlarda son 2 yılın KPSS puanları geçerli olacaktır. Bu nedenle ilanın kurumun yönetmeliğine uygun olarak 2017 KPSS puanlarını da kapsayacak bir biçimde değiştirilmesi hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.
-
@islimbot kardeşim gayet güzel olmuş ben de benzer bir yazı yazdım. Kpss nin geçerlilik süresi ile ilgili resmi bir yazı var mı ben de bilmiyorum ama illaki vardır. Ösym tarafından belirlenir bu geçerlilik süresi bilgiğm kadarıyla. Ancak bu yazın yeterli olacaktır bence
-
Arkadaslar kvkk düzenleyici denetleyici kurumlara mi giriyor ? Listede hatırlamıyorum ama en son birkaç tane çıkarılıp birkaç tane eklendi son durumu da bulamadim