TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

KPSS A
    2018 kişisel veriler koruma uzman yardımcılığı
    157
    1877
    262575
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      circassian Son düzenleyen:

Ah yds ah 😢

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • R
        rettiger Son düzenleyen:

Niye 70, 65 olsa keşke 5 puana ihtiyacım var hayriniza😁

• Y
          yesilcay Son düzenleyen:

Basvurular kapanmadan sonbahar yds’sinin sonuclari aciklanmis olurmu acaba

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • U
            uruk-hai Yasaklı @yesilcay Son düzenleyen:

@yesilcay başvurunun son günü 20 eylül.yds sonuç 4 ekim(ÖSYM sitesinde takvim var)

• Shady1
              Shady1 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

@luthor Düzeltilmek zorunda dostum bu hükme göre. Kurum farkında değil muhtemelen acemilikten. İlk ilanları daha çok yüklenmeyin 🙂

😅😅Şu kurumlarin başina @paretowilfredo , @luthor @Baumol @genclerbirlikli @Son-Kurşun @steward gibi arkadaslari geçirseler böyle acemilikler olmaz işte 😅

Daha 2018 sonuçlari gelmeden, sinav ilanlari gelmeye başlamiş Hayirli Olsun girecek arkadaslara 🙂

Sinav BaşMüfettişi

L genclerbirlikli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • L
                luthor @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 Estağfurullah hocam :)Daha bende başvuru yapacak yds puanı bile yok :):):)

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • voice
                  voice Yasaklı Son düzenleyen:

yüksek mi kapatır arkadaşlar ?puan konusunda hiç bi fikir oluşmadı aklımda

• Shady1
                    Shady1 @luthor Son düzenleyen:

@luthor başkanlarinda da oldugunu pek sanmiyorum dostum 😀

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • islimbot
                      islimbot KVKK Son düzenleyen:

Kurumu aradım. İlanı sırf 2018 puanı geçerli olsun diye kurum aylarca bekleterek verdi dedi. Kurumun takdir yetkisi dedi. Değişmeyecek sanırım 😕

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • Shady1
                        Shady1 @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot kurumun takdir yetkisi hukukun üstünde sanirim 👏👏

Sinav BaşMüfettişi

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • W
                          wazo @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 hocam yds uzmanlıkta istiyorlar diye biliyorum yds belgesinin istenmesi kesin mi kurumu arayabilen arkadaşlar varsa sorabilir

• frustration
                            frustration Son düzenleyen:

Arkadaşlar bakın ben 2017 kpss puanı istemediği için cimerden yazdım. Mesele aslında sınava girip girmemek değil. Eğer bir şey olmaz dersek gittikçe daha fazla hukuki haklarımız elimizden alınacaktır. Kaldı ki 2018 sınavından puanlar nasıl gelecek belli değil. Hem bu tarz uygulamalara karşı durmak hem de hakkımız olanı almak için kurumu arayarak ya da cimere 2 dakkanızıa ayırarak yazaıp destek olmanızı bekliyorum. Puanım nasıl olsa yetmiyor yds puanım yok demeyin.

"Söylediğin herşeyi bil, ancak her bildiğini söyleme"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • islimbot
                              islimbot KVKK Son düzenleyen:

Yönetmelikte

Kurum tarafından gerekli görüldüğü takdirde, başvuru tarihi itibariyle son beş yıl içinde YDS’den veya dil yeterliği bakımından bunlara denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak.

Diye yazıyor. Yds şartı değişmez ama forum üyeleri kurumu 2017'nin de yönetmeliğe uygun olarak kabul edilmesi için şu aşağıdaki yönetmelikten bahsederek arayabilir mi? Müthiş bir hak kaybı olacak yoksa (Aradığımda yönetmelikten bahsetmedim. O nedenle ne derler bilmiyorum)

b) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlik süresi dolmamış KPSS’den, yarışma sınavı duyurusunda belirtilen puan türlerine göre asgarî puanı almış olmak.

frustration 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • frustration
                                frustration @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot aynen kardeşim ben de cimere bu yönetmeliği belirterek yazdım. Herkes elinden geleni yapsın lütfen en olmadı kurumu arayın

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • genclerbirlikli
                                  genclerbirlikli @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 olmaz tabi ya

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• V
                                    varolistan Son düzenleyen:

Şu yds şart oldu artık 🙂

• C
                                      ceks74 Son düzenleyen:

Geçen seneki acemi ve kibirli halim geliyor böyle kurumları görünce. Bu sene hicbir kurumu kacirmayacagim. Hayırlı olsun.

• islimbot
                                        islimbot KVKK @frustration Son düzenleyen:

@frustration şöyle bir yazı hazırladım. Olur mu? Kpss puanlarının 2 yıl geçerli olduğuna dair resmi bir şey varsa metni düzeltip öyle yollayalım.

10 Ağustos 2018 tarihinde resmi gazetede verilen Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı ilanı başvurusunda sadece 2018 KPSS puanı kabul edilmektedir. Kurumun 9 Şubat 2018 tarihinde çıkardığı yönetmeliğin 6. Maddesinin 2/a bendinde "Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlik süresi dolmamış KPSS’den, yarışma sınavı duyurusunda belirtilen puan türlerine göre asgarî puanı almış olmak." İfadesi yer almaktadır. KPSS ile ilgili yonetmeliğe göre puan türleri 2017'de değiştiği için sadece 2016 KPSS için geçici bir madde getirilerek 1 yıl geçerlilik öngörülmüştür. Bunun haricinde maddenin hukuki yorumuna göre 2017'den itibaren önceki yıllarda olduğu gibi alımlarda son 2 yılın KPSS puanları geçerli olacaktır. Bu nedenle ilanın kurumun yönetmeliğine uygun olarak 2017 KPSS puanlarını da kapsayacak bir biçimde değiştirilmesi hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.

frustration K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • frustration
                                          frustration @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot kardeşim gayet güzel olmuş ben de benzer bir yazı yazdım. Kpss nin geçerlilik süresi ile ilgili resmi bir yazı var mı ben de bilmiyorum ama illaki vardır. Ösym tarafından belirlenir bu geçerlilik süresi bilgiğm kadarıyla. Ancak bu yazın yeterli olacaktır bence

• C
                                            ceks74 Son düzenleyen:

Arkadaslar kvkk düzenleyici denetleyici kurumlara mi giriyor ? Listede hatırlamıyorum ama en son birkaç tane çıkarılıp birkaç tane eklendi son durumu da bulamadim

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 93
                                            • 94
                                            • 2 / 94
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti