2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@akademili +1
-
harita bilgisi , ahmet yesevi,yusuf akcura vardı .yine de 80 den aşağı düşeceğini sanmam .200 de 40 kişi çok değil .Bakalım kismette varsa attiysakda tutar .çünkü sorular bildiğiniz sansti.yani onu bi yerde duyduysaniz yaparsınız .
-
@öğrenci @cagii anladım pardon
-
KVKK kanununda hepi topu 6 tane süre var ve hepsini sormuşlar. sinavi bitirdiğimde 25 tane boş sorum vardı. ben 80 puanın altında kapatacağını düşünmüyorum. şimdiye kadar kendi capimda belirledigim 4 ya da 5 yanlış sorulmuş soru var.
-
@audit hocam bence umutsuzluga kapılmayın, yani değişik bi sınavdı forumdaki herkesin görüşü bu sanırım bu da bi ölçü, ptt icin de 77 78 den asagi düşmez dediler ama baraja kadar indi, tabi bunda az kisiden dolayi yukselecektir ama belli olmaz , ozellikle gk gy de baya eleyixi sorular vardi keza ben iktisatçı olduğum icin mesela uluslar yada idarw sorularinda zorlandim mesela bir sürü değişken var cok düşünmemek lazım.
-
80 puan 80 soru demek bence bu sınav için 80 doğru da zor yani en iyi ihtimalle ilk 10 da olanlar 80 civarı alır bence. Matematik hakikaten ilginçti türkçe yoktu tvs yoktu madem bildirin bunları demi..
-
Keşke 70 kadar inse, mülakatta rakibimiz de az olur
-
@yağmur1223 öyle deme arkadaş, beyanname sorusu vardı tvs'den
-
@audit a pardon hocam onu unutmuşum özür haklarını yemeyelim.
-
obeb ya da okek ile çözülen bir soru vardı. saat alarm sorusu gibi bir sey. 30 dakikada kac kere aynı anda çalarlar diye. onu ne bulduk ?
-
@audit yanlış bulamadıysan eğer 15 di diye hatırlıyorum
-
Bir de bu dairesel degil de bi tablo sorusu vardi ya arkadaslar bir sürü sayi vermis onu bulabilen var mi? Ben 35 diye salladim
-
@audit secenekleri hatirliyor musunuz hocam
-
@cagii, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Bir de bu dairesel degil de bi tablo sorusu vardi ya arkadaslar bir sürü sayi vermis onu bulabilen var mi? Ben 35 diye salladim
sanirim bu soruyu bir arkadaş cozerek 35 bulmuş. ama ne kadar emin bilmiyorum.
-
@keynes-baba, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit yanlış bulamadıysan eğer 15 di diye hatırlıyorum
ben de oye hatirliyorum.
-
@audit ben de 15 yaptım. Bir de "negatif" in sıralanması gibi bir soru vardı. Onu ne yaptınız Hocam?
-
@yağmur1223 120 yaptim ama emin degilim, 5! Aldim seslileri bir saydim
-
Gk kısmında yer hareketleri dolayısıyla oluşan göl gibi bişey vardı
-
@cagii hocam ben 720 yaptım galiba. Seslileri bir alıp sesliler de kendi aralarında yer değiştirebilir diye düşünüp yaptım ama emin değilim
-
@yağmur1223 doğrudur hocam olabilir mantıklı, hic hakim degilim bu konuya ondan