2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@islimbot Geçen yıldan puanım yok ama ben de gönderdim cimerden bu yazıyı. Umarım sonuç alınır.
-
YDS olmadığı için ben giremiyorum sınava ancak 2017 puanı ile ilgili Cimer'e yazı yazacağım. Kurumlara istedikleri gibi davranma yolunu açmamalıyız. Zaten ilan bu şekilde devam ederse yönetmeliğe aykırılıktan iptal kararı çıkar.
-
2017 KPSS dahil edilmeli. Böyle bir lüksü kendilerinde nasıl buluyorlar. İnsanların hak ettiği sınavı kurum insiyatifi diyerek nasıl ihlal edebilirler. Kurum açılışı böyle yaparsa, sonrası hak getire.
-
CİMER yazısı
10 Ağustos 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı ilanı başvurusunda sadece 2018 KPSS puanı kabul edileceği açıklanmıştır. Kurumun 9 Şubat 2018 tarihinde çıkardığı KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ'nin 6. Maddesinin 2/a bendinde "Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlik süresi dolmamış KPSS’den, yarışma sınavı duyurusunda belirtilen puan türlerine göre asgarî puanı almış olmak." İfadesi yer almaktadır. KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİĞİ'nin geçiçi 10.maddesinde sadece 2016 A grubu KPSS sonucunun 1 yıl olduğu hükme bağlanmış ve dolayısıyla 2017 A Grubu KPSS sonucu aynı yönetmeliğinin 11.maddesine göre 2 yıl geçerlidir. İlgili kurumun yayınladığı ilanın revize edilerek yönetmeliğe uygun bir şekilde tekrardan ilanını talep ediyorum.
-
Duyarlı davranan arkadaşları görünce gerçkten mutlu oluyorum. Herkese teşekkür ederim ayrı ayrı umarım bir sonuç alınır. Diğer arkadaşlar da pasif kalmasın lütfen. Ben çvremden de 4 5 kişiye cimerden yazdırdım şikayeti. Bakalım ne diyecekler bekelyelim.
-
Ya ben de gecen yıldan puanlarım var diye uluslar kamu oturumuna katılmadım bu ne sacmalık anlamak mümkün degil
-
Sansıma tüküreyim yds in işe yaramayacak tuttu
-
Aradım da simdi ögleden sonra arayın dedi ama ilgileniyorlar gibi bakalım
-
@sbf13 hocam dert etmeyin kanuni bir durum ve duzeltmek zorundalar. İçiniz rahat olsun.
-
Arkadaşlar sakin ilan daha yeni. Elbet düzelecek hemen panik yapmayın
-
Aynı durum Yök uzman yardımcılığı sınavında da var malesef. Başvurular esnasında 2018 kpss açıklanmış olmasına rağmen kabul etmiyorlar. Aradığımda daire başkanına ileticem denildi takip edin dediler ama 1 hafta oldu ses yok. Yani güven olmuyor pek.
-
Oturup yds çalışacam yaaaa tühh
-
Kamu yönetimi oturumu fena geçmemişti. Büyük ihtimal sınava girecek pauani alirim yalnız YDS yok işte böyle böyle YDS nin önemini anlıyoruz yine
-
Yds şart yds şart yds şart!!!
2019 bahar dönemi için şimdiden başlamak gerek -
@buhara, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
CİMER yazısı
10 Ağustos 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı ilanı başvurusunda sadece 2018 KPSS puanı kabul edileceği açıklanmıştır. Kurumun 9 Şubat 2018 tarihinde çıkardığı KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ'nin 6. Maddesinin 2/a bendinde "Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlik süresi dolmamış KPSS’den, yarışma sınavı duyurusunda belirtilen puan türlerine göre asgarî puanı almış olmak." İfadesi yer almaktadır. KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİĞİ'nin geçiçi 10.maddesinde sadece 2016 A grubu KPSS sonucunun 1 yıl olduğu hükme bağlanmış ve dolayısıyla 2017 A Grubu KPSS sonucu aynı yönetmeliğinin 11.maddesine göre 2 yıl geçerlidir. İlgili kurumun yayınladığı ilanın revize edilerek yönetmeliğe uygun bir şekilde tekrardan ilanını talep ediyorum.
Pardon yönetmelikteki 6. Maddenin 2. Fıkrasının "a" değil "b" bendi olacak. Çok utandım. Özür dilerim. Umarım sorun olmaz
-
@islimbot KVKK Uzman Yard yönetmeliğine bakmadım onu yukarıdki arkdş paylaşmış, ordan kopyalayıp diğer yönetmelikle birleştrdim. Yeni atacak arkadaşların doğru şekilde atsın en azından. Teşekkür ederim
-
Bir aksilik çıkmazsa yeni dönem başvuracağımız ilk sınav bu olacak, başlıkta yerimizi alalım da şimdiden.
-
sınava giriş ücreti 60 Tl nedir ya, bankalarda vs. görmüştüm de kurum alımlarında ilk defa görüyorum sanırım..İlginçmiş
-
@officialsecret, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Bir aksilik çıkmazsa yeni dönem başvuracağımız ilk sınav bu olacak, başlıkta yerimizi alalım da şimdiden.
Al al simdiye kadar nerde kaldin hayret dogrusu. Işin oldugu halde bütün sinavlara neden basvuruyosun sen anlamis degilim. Ne istiyosun onu da anlamis degilim.
Ne garip insanlar var su dünyada ya.
-
Öncelikle seni hiç ilgilendirmez kardeşim, sen insanların kaç sınava girdiğinin seceresini tutacağına kendin sınavlara girecek puanları alabilmeyi dene bence. Abi tavsiyesi sana yine iyisin. @beylerbeyi