2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@shady1 iş bilmezleri bi yerlere getirirlerse böyle madara olurlar.
-
İİBF adına ne kadar haksızlık varsa hepsini gündeme getireceğimizden emin olabilirsiniz. Sınav ücretlerinde yaratılan mağduriyetten, Guy ilanının her sene en az 1 kez açılmasına, Gaziantep Belediyesi skandalından, Sayıştay'da yaşanan mağduriyete kadar hepsine değindik. Değinmeye de devam edeceğiz. İİBF ve İİBF'li sizler değil biziz. Biz olana, bizim olana, bizden olana öncelik vermek temel görevimiz bu da böyle biline.
-
@antimülakat her fırsatta söyleyeceğim, 3 - 5 okul dışında tüm İİBF'ler kapatılsın! İİBF'nin sorunlarının en büyük kaynağı budur.
-
@agor hocam bence de eğitim planlaması işin özü ama kontenjan azaltımı çözüm değil bence ekonominin üretime dayanması ve teknik eğitimin yaygınlaşması lazım yani zihniyet değişimi lazım kökten bi şekilde
-
YDS 70 puan nedir arkadaş !!?
-
@agor
Hocam kapatmak çözüm değil ki fazla mezunu olanı kapatırsak 40-50 yılda bir sürekli döngü içine girer bütün meslekler.
Herkes görüyor şu anda patır patır hukuk diploması dağıtıyor bir süre sonra illaki şişecek. Öğretmenlikteki alanlar da bu şekilde.
Önemli olan gerekli nüfus projeksiyonları yapıp ona göre kontenjan vs açıp nitelikli hale getirmektir.
Her mahalleye üniversite açınca boyle oluyor malesef. -
ydssi 70 üstü olup atamayan kaldı mı ya kimi alacak bunlar:)
-
@yasaklı hocam bunu dediğinizde küçük bir tebessüm ettim. :))))))))
-
@yasaklı Merhaba YDS 70 üstü hala atanamadim. Soruları alabilirim
-
@yasaklı yüzlerce kişi vardır buna emin olabilirsiniz. 100 demiyorum dikkat ederseniz yüzlerce diyorum. Ydsden 70 almak sandığınız kadar ütopik bir şey değil . iyi üniversite mezunları için( iyiden kastım direkt ingilizce eğitim veren odtü- boğaziçi gibi üniversitelerin) özel sektör iş imkanlarının ekonomik krizle beraber giderek daralması onları da kamuya yönlendirdi ama burada da durum maalesef hiç iç açıcı değil. Yani giderek kısırlaşan döngüye giriyoruz artık. Dolayısıyla kpss 90 da alsan bir de üstüne yds 70 patlatsan bile geçtiğimiz yıllardaki gibi garanti işe girerim gözüyle bakılmaması gerekir.
-
Düz lise mezunuyum, ünide ing görmedik ben bile aldım arkadaşlar çalışınca oluyor yds zor bir şey değil. Tabi zor ama çalışınca oluyor azıcık zor
-
2017 kpss nin kabul edilmemesi hakkinda bir düzenleme yapilmadi mi ?
-
Yapıldı hocam 2017 kpss kabul ediliyor. @fablo
-
Arkadaşlar herkese merhabalar benim puanım e-ydsden var ama geçerli oluyor değil mi kurum sınavlarında?Bi de tahmininiz bu kurumun kpss puanı kaç ile kapatır?Bu arada ydsyi nasıl yapacağız diyen arkadaşlar gözünüzde büyütmeyin 4-5 aylık bir süreçte aynı kpss gibi sistemli bir çalışmayla 70 puan alınıyor hatta yds hazırlığınızla yökdil sınavına girip ondan dahada yüksek bir puan alabilirsiniz ydsye göre daha kolay bir sınav yökdil puanınızı da yüksek lisans düşünüyorsanız orada bi de ptt uzman yardımcılığı için kullanabilirsiniz.
-
meslek hakkında bilgi sahibi olanlar bizimle de paylaşabilirler mi?
-
-
@yasaklı yds isteyen kurumlar devlet guy gibi vmy gibi 300 500 almıyor ki. Aldıkları 3 kişi 5 kişi 10 kişi en baba 25-30 kişi. O yüzden çok kaldık
-
@emregular devlet guy daki o 2 iki dandik ingilizce sorusunu çözüp veya çözemeyip 300 kişiden biri olup devlet guy olanda 3600 göstergeli merkez uzman olacak , yds gibi sağlam bir sınavdan 70 üzeri alıp hepi topu 10 kişiden biri olup kvkk uzmanı olanda. Adaletin bu mu dünya
-
@mukankasako E-yds normal yds'den farklı değil.Dolaysıyla Geçerli oluyor. Tahminler için konuşmak zor. Bu sene sınav acıklanmadı henüz.
-
@emregular Yds'nin çok çok önemi kalmadı artık kamu için...