Hangi roman karakterisiniz?
-
@paretowilfredo Aman Tanrım!
Kimler kimler var bu forumda -
Senyör Alonso Kışano. Bir diğer olmak istediğim karakter. Meşhur Mançalı Şövalye Don Kişot!
-
@agor, içinde söyledi: Hangi roman karakterisiniz?
Ben başlıkta şeyi yakalayamadım ama, biri bana açıklayabilir mi? Kendinizden oldukça fazla şeyler yakalayıp seçtiğimiz karakterler mi yoksa birkaç şey yakalayarak o olmaya çalıştığımız karakterler mi?
İlkini düşünerek sormuştum aslında
-
Oblomov, net.
-
Suç Ve Ceza-Raskolnikov ve
İnce Memed-Eşkıya (!) Memed -
Kafka - dava- bay k
-
O zaman Albus Dumbledore.
-
Peyami'nin tüm romanlarında vardır milliyetçi mukaddesatçı olaylara doğru bakış açısıyla bakabilen yorumlayabilen sezgileri kuvvetli bi karakter onlara benzetirim kendimi. Aslında Peyami'nin çeşitli yansımalarıdır onlar o yüzden Peyami Safa'ya Peyami diyebilecek kadar yakın hissederim kendimi. Ondan çok şey öğrendim. Okunmadıysa eğer Yalnızız ve Biz İnsanlar mutlaka okunmalı. Şuurun kalesidir Peyami. Neyse uzadı biraz aslında her romanda kendimden bir şeyler bulduğum bi karakter olmuştur...
-
Dostoyevski'nin kitaplarının çoğunu ortaokulda ve lisede okudum, bu karakter gelişimimi derinden etkiledi. Lisenin başlarında ciddi ciddi dişi Raskolnikov gibi takılıyordum. Lisenin sonlarında ise Tarantino'nun Soysuzlar Çetesi filmindeki Hans Landa'ya benzetildim ve öyle takıldım, çok iyi iz sürdüğünden, gözünden hiçbir şey kaçmadığından dolayı; Nazi subayı olduğu için değil.
-
Robert Langton ünlü Da Vinci'nin Şifresi kitabının baş kahramanı. Dan Brown güzel eserler ortaya koydu.
-
Satranç DR.B
-
@agor bakıyorum evet aynı ancak bu kadar insan insanı andırır. Gerek ruhsal gerek fiziksel
-
@evandro serserilik yapmayınız efendim.
-
@agor ne yim serius black’sin mi diyeyim
-
@k-k, içinde söyledi: Hangi roman karakterisiniz?
Suç Ve Ceza-Raskolnikov ve
İnce Memed-Eşkıya (!) Memedan itibariyle tekrar bitirdim Suç Ve Ceza'yı.
şimdi baktım da Rodya ile hiç de ilgim yokmuş yav
hele de beni seven,değer veren insanlara karşı tavırlarım yönlü olarak.
bir roman en az 2 kere okunmalıdır :))) -
kürk mantolu madonna