24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
kullanılıyor, 39-40-41-42 numaralı linkler bizim ama hala neyi bekliyorlar anlamış değilim
-
Aradaki 4 link adalete ayrilmis durumda. Ne bekleniyor halen anlamiyorum. Ya teknik aksaklik var ya da cok ciddi bir problem aciklanacakken durdurdu.
-
@paretowilfredo En son haber bekliyordunuz aldığınız haber bu mu acaba?
-
@paretowilfredo bugünde mi açıklanmaz be sana güveniyoruz
-
@paretowilfredo daha önce bilgi aldığınız makamdan bu halen açıklanmayan linklerle ilgili tekrar bir bilgi alabilmeniz mümkün mü acaba? En azından teknik bir problem mi yoksa farklı bir durum mu olduğuna dair. Teknik problem bana pek mantıklı gelmiyor. Çünkü 43. link açıldı bir kaç saat içinde doldurdular, demek ki istediklerinde birşeyleri yayınlayabiliyorlar.
-
@kelime9345 Kullanılabilir, onlar hâlâ boş.
-
@bıkmış kardesim simdi sordum sizler icin vr saniyorum son kez sorabildim. Bizzat konusuldu hemen hemen en yetkin kisilerden birisiyle. Protokol burokrasi dedi kendileri Sonuclar teknik olarak da her sey hazir. Bu asamadan sonra artik yapacak bir seyimiz kalmadi artik beklemekten baska care yok. biz de artik sık bogaz edemeyiz bu asamadan sonra. Soyledik durumu ve bu yaniti aldik.
Allah sabir versin kardeslerim. Malesef burokrasimiz agir isliyor.
-
@paretowilfredo kontenjanlarla ilgili güncelleme doğru olabilir. Çok bariz bir şeylerin beklenildiği. Birkaç imza meselesi değil bu.
-
@mr.aday olabilir kardesim. Konustugumuz buyugumuz net bir sekilde sonclarin aciklanmaya hazir oldugunu soyledi. Bunu bilin sabirla bekleyrlim. En azindan su gelismelerin aciklanma icin oldugunu biliyoruz. Allah yardimcimiz olsun.
-
Ek olarak dostlar, pazartesi aciklanacakti sizleri de bosuna heyecanlandirdik diye mahcubiyetini de dile getirdi. Yani gercekten elde olmayan bir seyler var.
-
İptal edilecek sorular da mı sıkıntı oldu acaba?
-
Arkadaşlr adli açıklanmış idare açıkşanmamış
-
Aciklandi dostlar hayirli ugurlu olsun
-
Mülakat tarihleri belli mi peki? Bu tarihlere görr Mayıs sınavı yetişir mi acaba? Yoksa güvenlik soruşturmaları falan sonbahara mı kalır yeni ilan?
-
Hayirli haberler gelin dostlar. 2 gun zor gecti insallah degmistir hayirli haberlerle gelirsiniz. Allah hepiniz hakkinda hayirli olani versin dostlarim
-
@paretowilfredo kardeşim kontenjan nedeniyle mülakata hak kazanamadınız yazıyor. İdari hakimlik için girmiştim.
-
Kardesim.baraj ustu gerci uygulandimi bilmiyorum ama siralamaya girememissin. Hayirlisi olsun kardesim yrni sinava hazirlan insallah daha iyi netice elde edeceksin
-
@paretowilfredo nasip değilmiş. Bi dahakini zorlayacaz saolasın emeklerin için. Hakkın ödenmez. Varol
-
mezun idari kaçla kapamış arkadaşlar .
-
Bininciyim. Sinav aninda dogru isaretleyip,geri yanlis yaptigim 2-3 soruma selam olsun. Allah hepimize hayirlisini verdin