24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
-
@ihtiyatihaciz sevindim kardesim ama kendimle alakali degil bu durum. Biz hesabimizi Hak'ka veririz. Bizi o bilsin kafidir. Ama dostlarimizin gonlundeki yerimiz daim olsun temennisiyle yanilmamaya sevindik. Cunku gonul kazanan Hak'ka yuruyendir.
-
Ve bakiyorum o ise de kardesim.
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim link için
-
Ben takibi bırakınca aciklanacagini biliyordum Ve şükür ki kazanmisim tüm tercihini yap ailesine Teşekkürler heyecanimizi paylastiginiz için sonraki süreç hakkında da bi başlık açılabilir mi hocalarim ?
-
@paretowilfredo açtı sanırım hocam
-
@paretowilfredo hocam Allah senden razı olsun.Çabalıyorsun şahidiz.
-
@Yoluzunyol aynen kardesim actik ve tebrik ediyorum. Cok sevindim gercekten. Allah basarini daim etsin
-
@marshall eyvallah kardesim
-
@paretowilfredo tabiki biz düşünmeden dusunmussunuz çok sağ olun hocam
-
ben de 78,5 811 sıralamayla kazanamadım 3. girişimdi ama olmadı nasip değilmiş bazen olmayınca olmuyor, artık kendi işime konsantre olacağım. kazananları tebrik ederim.
-
@idarhakim 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı. içinde söyledi:
ben de 78,5 811 sıralamayla kazanamadım 3. girişimdi ama olmadı nasip değilmiş bazen olmayınca olmuyor, artık kendi işime konsantre olacağım. kazananları tebrik ederim.
İdari kaçla kapattı bilginiz var mı?
-
@paretowilfredo sizden Allah razı olsun ben bir kaç gündür takip ediyorum,ilk başta ön yargılarım vardı fakat yanılmışım emeğinizden dolayı teşekkür ederim.bu arada idari ilk sınavımdı olmadı.
-
@ENTRY estagfurullah kardesim sonuc beklerken gerilimlee olabiliyor herkeste. Biz de bekledik evvelce anliyorum sizleri. Insallah bir dahakinda basarili bir sonuc alirsiniz hep birlikte seviniriz
-
@ENTRY kardesim tahminen 79.9 civarinda kapatti.
-
@paretowilfredo yine şaşırttı hocam 84-85 ile kapatacağı söyleniyordu sınav çıkışı.bu performansı ösym den kaymakamlık sınavında da bekliyoruz 25 in altına iner mi ?(inşallah iner )
-
@ENTRY 80 diye biliyorum
-
baraj 80 oldu ama arkadaşlar mayıs 2015 sınavındaki sapmaları kimse alaması hiç sapma alamayan da vardı. ben mayıstada 78,5 aldım orada 13.000 kişinin girdiği sınavda 1500.cüydüm. burada da aynı puanı aldım 25.000 kişinin girdiği sınavda bu sefer aynı puanla 811.ci oluyorum siz hesap edin artık
-
@kamikaze kardesim bu dususun sebebi sorulardan dogru sayilarindan bagimsiz nispeten. Barajin kaldirilmasi sapmalari etkiledi ve evvelki sinavlara gore adaylar ayni netlere daha dusuk puanlar aldilar. Yoksa aslinda standardi asagi inmis degil
-
önümüzdeki maçlara bakacağız artık zaten bu sınava son anda çalışmaya başladım konuların yarısını ancak o da birer kez okuma olarak çalışabildim inşallah bir daha ki ne daha çok çalışma zamanım olur.iş iki çocuk ev zor oluyor bu işler ama pes etmek yok inşallah