24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@Harun-Resid arkadasim yayinlandigini soyledi ama benim osym sayfasinda yok
-
Bende de yok baktım şu an. Korktum
-
@Harun-Resid geri kaldirdilar demek ki
-
@burcu aynen
-
2016 ADALET BAKANLIĞI SINAVLARI-1 - SINAVA GİRİŞ BELGESİ DÖKÜMÜ
Başlangıç Tarihi :20.12.2016 14:00
Bitiş Tarihi :24.12.2016 15:45 -
Saat 14.00'dan itibaren ÖSYM aday islemleri sisteminden giris belgesi dökümü yapilabilecek arkadaşlar. Dilerim hayırlı olur simdiden basarilar herkese
-
Ben de hala yok şaşırdım bi an nasıl oluyor diye. 14.00 bekleyelim
-
Sınav yerleri açıklandı.
Bana resmen, bu sınava girme kardeşim demişler...Öyle bir yere vermişler
-
Arkadaşlar idari yargı tek oturum mu acaba bende sınav oturumu seçeneği çıkmadı
-
bu başlığın devamı "SINAV YERİME NASIL GİDERİM"olsun
-
@emreblr Sadece Adli Yargı veya sadece İdari Yargı sınavına katılacak adaylar, 10,30’da sınava başlayacaklardır. Bu adaylara başvurudaki sınav tercihlerine uygun olarak İdari Yargı Testi (3.Kitapçık) veya Adli Yargı Testi (2.Kitapçık) verilecektir. Test için verilen cevaplama süresi (50 dakika) tamamlandıktan sonra son olarak Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile Ortak Alan Bilgisi Testi (1.Kitapçık) verilecektir.
-
hocam bir hata olmasın ben mi yanlış biliyordum yoksa sınavda gy-gk ortak ve 1. kitapta değil mi? yani 9.30 da baslayacak ve 1. kitapçık ortak değil mi? 1. kitapçık adı üzerinde 1. degil mi?
-
@vurdugungololsun hem adli hem idariye başvuranlar 9.30 sadece adlı ya da sadece idariye başvuranlar 10.30 diye biliyorum
-
hazırlanan arkadaşlar son iki gün neler yapıyorsunuz?
-
Deneme çözüyorum elimde monopol yayınının denemesi var 4. denemede 23 yanlış yaptım hayattan soğudum. 657 nin denemesi daha orta şeker geldi çıkmış soru ayarında. Bakalım ne olacak
-
@Harun-Resid hocam deneme çözmeyin , konu tekrar edin , kanun okuyun , ezber yapın ama deneme çözmek verimsiz bir çalışma yöntemi hakimlik için .
-
@Harun-Resid dün ben de deneme yaptım esas denemesi çözdüm kolay denmesine rağmen 22 den fazla yanlışım vardı siz böyle yazınca da ümidi kesmeli miyim demedim değil
-
Vallahi ne yapacağımı hiç bilmiyorum Sırf ezber yapıp da hiç öğrenmediğim çok şey çıktı ortaya deneme ile. Göz göre göre bildiğimi sanıp yanlış yaptım. Denemenin faydasını gördüm gibi şimdilik Cuma günü bir tekrar yaparım bütün dersleri kısaca gerisi Yaradana kalmış
-
Themisin idari yargı 35 soruluk bi mini denemesi var internette. İsterseniz bi göz atın.
-
@Harun-Resid hocam tüm dersleri kısaca nasıl tekrar ediyorsunuz.? ben bir oturuyorum göz gezdireyim diye bakın ertuğrul başlayacak daha yeni kalkabildim tek ders başından