24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo boşverin, canınız sağolsun. paylaşımlarınız için teşekkürler en azından eli kulağında bunu biliyoruz sayenizde.
-
@paretowilfredo aleykümselam sıkıntı yok hocam hayirlisiyla gelecek sonuclar oyle yada boyle.
-
@paretowilfredo yanlız arabanızın lastiklerini kestim(saat 5 olunca gözüm döndü), darılmaca yok sizin de duyumunuz tutmadı, ödeştik.
-
@theinnerfish Canın sağolsun kardeşim. 4 lastik senin geleceğinden kıymetli mi?
-
Yükleme falan yetismediyse yarın erken saatlerde öğrenmiş oluruz herhalde artık
-
@paretowilfredo senin canın sağolsun be hocam,biz seni bilmiyor muyuz sanki:) boşver çok takılacak bişey yok, alınıp darılanın da keyfi bilir
-
@paretowilfredo aynen alt tarafı 4 tane lastik, bir tane de ön cam nedir yani?
-
Peki kaynagin dedigi neden cikmadi sinavla alakali sorunmu var paleto bunu ogrenebilirmisinix lutfen
-
@kazimcan42 Bir sorun olduğunu sanmıyorum kardeşim ama sorarız.
-
Tesekkurler simdiden biz size guveniyoruz ve yeni haberler duyumlar bekliyoruz bizi haberdar etmeyi ihmal etmeyin
-
Paretowilfredo arkadaşımız kaymakamlık sınavı açıklanma tarihi ile ilgili de paylaşımda bulunur musun
-
Bu saatten sonra açıklanma imkanı varmıdır şu linklerden anlayan arkadaşlar varsa son durum nedir hayrına bi bilgilendirme yapacak var mı?
-
Kimsenin hiçbir şeyden haberdar olamadığı nadir sınavlardan biri.
-
Kardesim ilk kez boyle ters kose olduk. Hala da saskinim isin acigi cunku guvendigim bir haberdi. Bakalim hayirlisi deyip bekleyelim
-
işimize gücümüze bakamaz olduk bir an önce açıklansa artık...
-
@Cevdet-Soydan linkle de olacak gibi degil hocam.35li numarada duyuru bekliyoruz.şimdi bir duyuru geldi 25li sonu.yani bosluk birakarak ilerlemis simdi dolduruyor osym oralari. tek tek atladigi linkleri bulacak kadar da bos insan var midir bilmiyorum
-
@Ötüken 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı. içinde söyledi:
@Cevdet-Soydan linkle de olacak gibi degil hocam.35li numarada duyuru bekliyoruz.şimdi bir duyuru geldi 25li sonu.yani bosluk birakarak ilerlemis simdi dolduruyor osym oralari. tek tek atladigi linkleri bulacak kadar da bos insan var midir bilmiyorum
size katılıyorum 36 37 doldu boş kaldı derken 20 li duyuru geldi
-
@aliveli teşekkür ederim.
-
@Ötüken bu haftada ıklanmayacak besbelli o zaman napalım nasipten öte yol yoktur
-
@Cevdet-Soydan hocam neden boyle dusundunuz ki? Belli olmaz hemen umidinizi kesmeyin.pat diye bir anda aciklayiverir hayirlisi olsun hakkimizda.